kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alım İlanı 2020

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA tarafından 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Alım kaç kişilik? Başvuruları ne zaman? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve nasıl gerçekleştirilebilecek? 2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımına dair merak ettiğiniz hususları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 5 Aralık 2020 tarihinden 20 Aralık 2020 tarihine dek Sanayi Bakanlığı ajans sınavlarına başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. kamu haber

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru yapabilmeleri için evvela Türk Vatandaşı olmaları ve kamu haklarından herhangi bir sebepten mahrum edilmemiş olmaları gerekmektedir. 2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı başvurusu yapacak olan adayların yüz kızartıcı suçlardan, devlete karşı suçlardan vb. mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekir. Adayların ajansta bu görevleri yapmalarına mani düzeyde akıl rahatsızlıklarının olmaması ve askerlik ile de ilişiksiz durumda bulunmaları şarttır.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı kapsamında İç Denetçilik kadrosu için 1, Uzman kadrosu için 4, destek personeli kadrosu içinse yine 1 kişilik alım planlanmaktadır.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Uzman kadrosuna başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin Lisans oturumunda KPSS P3, P2 veya P1 puan türlerinin birisinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS’den de en az 70 puana yani C seviyesine sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımına uzman kadrosu için başvuruda bulunmak isteyen adayların mezun olmaları gereken bölümlere dair ayrıntılı bilgilere aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metni üzerinde erişebilirsiniz.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı Destek Personeli kadrosuna başvuruda bulunacak olan adaylarınsa belirlenmiş alanlardan mezun olmaları kaydıyla KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımının diğer kadrolarına dair detaylarla deneyim şartı isteyen kadrolar için gerekli şartların ayrıntılarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla sorularınızı paylaşmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.