kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BDDK Personel Alım İlanı 2021

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK 2021 yılı personel alım ilanını yayımladı. Detaylar haberimizde.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından 2021 yılında süreci iletletilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve ne şekilde yapılabilecek? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Sınavı nasıl olacak? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı hangi unvanlar için kaç kişilik olacak? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı detaylarını ve ilanını haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına müracaat etmeyi isteyen adayların bazı özel ve genel şartları taşıyor olmaları lazımdır. Bu şartların en başında adayların Türk Vatandaşı olmaları gelmektedir. Bununla birlikte 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı olarak belirtilen suçların birisinden mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kasıtlı olarak işledikleri bir suçtan ötürü bir seneden daha uzun bir mahkumiyetlerinin de olmaması ve Bankacılık Kanunu hükümleri uyarınca belirlenmiş olan yasaklı kapsamda olmamaları gerekmektedir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru için erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları lazımdır.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde, Nasıl Yapılacak?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve müracaat için belirlenmiş olan şartların bütününü taşıyan adayların başvurularını 29 Mart 2021 tarihinden 9 Nisan 2021 tarihi Saat: 16:00’a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvurular belirlenmiş olan bu tarihler içerisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Adayların 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına posta kanalıyla ya da bizzat yapacakları başvurular geçersiz sayılacaktır. 

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumlarında elde etmiş oldukları KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre, kadrolara alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer almaları durumunda 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılmaları mümkün olacaktır.

bddk 1

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Hangi Kadrolara Kaç Kişi İçin Yapılacak?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı kapsamında alım yapılacak olan kadroları, bu kadrolara başvuru mezuniyet şartlarını ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Unvanları Alım Yapılacak Sayı Mezuniyet Koşulları KPSS Puan Türü
Memur Alımı 6 kişi Adalet
Adalet Mesl. Eğit.
Adalet MYO

alanlarından mezun durumda olmak

KPSS P93
Memur Alımı 2 kişi İktisadi ve İd. Bil.
SBF
İşletme
İkitsat fakültelerinin bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmak
KPSS P3
Mühendis Alımı 4 kişi Bilg. Müh.
Yazılım Müh.
Elektrik Müh.
Elektron. Müh.
Elektr. – Elektron. Müh.
Elektr. ve Haberl. Müh.
Mekatronik Müh.
bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmak
KPSS P3
TOPLAM 12 kişi

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların görev yerleri İstanbul ilinde yer alan Kurum başkanlığı olacaktır. Adayların 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda kullanacakları KPSS puan türlerinin 2 kişilik memurluk alımı için 80, diğerleri için en az 70 puan olması gerekmektedir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımının tüm detaylarını, sınava dair bilgileri ve başvuru bilgilerini incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı sürecini takip etmek, başvuru yapan adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.