kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BDDK Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 yılı için Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanını yayımladı. Detaylar haberimizde.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından 2021 yılı için Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı alımı başvuru koşulları nelerdir? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı kaç kişilik olacak? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığına başvurular ne zaman yapılacak? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı sınavına kaç kişi girecek? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını habermizde inceleyebilirsiniz.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından herhangi bir sebepten mahrum olmamaları gerekmektedir. Bununla beraber Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların bankacılık mevzuatı gereği istenen özel başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların bu mesleği ifa etmelerine mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması lazımdır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen ve başvuru şartlarını sağlayan adayların başvurularını 16 Nisan 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan en yüksek KPSS puanına sahip olanların mesleğe alınacak aday sayısının yirmi katı kadarı BDDK tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı kapsamında düzenlenecek olan yazılı sınava katılım hakkı kazanacaktır.

bddk bina

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam 50 adet meslek personeli alınacaktır. Bu 50 kişilik alım için toplam 1000 aday yazılı sınava girme hakkı elde edecektir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların KPSS P1, KPSS P2, KPSS P22, KPSS P17, KPSS P28, KPSS P23, KPSS P18, KPSS P47 ya da KPSS P48 puan türlerinin birisinden en az 85 puanlarının bulunması gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımına üniversitelerin İİBF/SBF alanlarından mezun olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını, başvuru özel koşullarını ve sınav konularını bir arada incelemek adına IN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.