kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alım İlanı 2021

Çankaya Belediyesi tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında süreci yürütülmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımının tüm detayları ve ilan metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel başvuru şartları ila kadrolara özel olarak belirlenen şartları eksiksiz biçimde taşıyanlar başvurularını 16 Nisan 2021 tarihinden 22 Nisan 2021 tarihine kadar, mesai saatleri içerisinde gerçekleştirebileceklerdir. 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvurular şahsen evakın teslimi ile, başvuru evrakının posta kanalıyla gönderilmesi ile ya da elektronik şekilde Çankaya Belediyesi’nin resmi intrernet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecektir.

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmalarının yanında kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, Türk Ceza Mevzuatı hükümleri uyarınca kasıtlı suçlardan bir sene veya daha uzun süreli, yüz kızartıcı suç olarak nitelenmiş suçlardan ya da devlete karşı işlenen suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamaış olmaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru yapacakları kadroda öngörülen işlerini yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir bedensel engellerinin veyahut da akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir. 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek olan adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları da şartları arasında yer almaktadır.

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylar, yalnızca tek bir unvan için başvuru yapma hakkına sahiptirler. Birden fazla unvan için yapılacak başvurular geçersiz kabul edilecektir. 

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların daha evvel çalışmış oldukları herhangi bir kurum ya da kuruluştaki işlerinden disiplinsiz oldukları gerekçesi ile ya da ahlaki sebeplerle atılmamış olmaları da şartlar arasındadır.

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların, Kamu Personeli Seçme Sınavında elde etmiş oldukları puanlara göre yapılacak olan sıralamada, her unvan için ayrı ayrı değerlendirilmek üzere mesleklere alınacak olan aday sayısının beş katı kadarı içerisinde yer alanlar Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

cankaya bel

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı kapsamında Başkanlık farklı unvanlarda toplam 27 adayı istihdam edecektir. 2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımının gerçekleştirileceği unvanlar ile bu unvanlardan istenen KPSS puan türleri ve mezuniyet şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Alım Sayısı Mezuniyet Koşulu KPSS Puan Türü
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) Alımı 5 kişi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF)
Siyasal Bilgiler (SBF)
İktisat / İşletme Fakültelerinde yer alan bölümlerin birisinen mezun olmak ya da
Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü mezunu olmak
KPSS P3
Veznedar Alımı 5 kişi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF)
Siyasal Bilgiler (SBF)
İktisat / İşletme Fakültelerinde yer alan bölümlerin birisinen mezun olmak
KPSS P3
Tahsildar Alımı 5 kişi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF)
Siyasal Bilgiler (SBF)
İktisat / İşletme Fakültelerinde yer alan bölümlerin birisinen mezun olmak
KPSS P3
Evlendirme Memuru Alımı 5 kişi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF)
Siyasal Bilgiler (SBF)
İktisat / İşletme Fakültelerinde yer alan bölümlerin birisinen mezun olmak
KPSS P3
Çocuk Eğitimcisi Alımı 2 kişi Çocuk Gelişim ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü
Anaokulu Öğretmenliği bölümü mezunu olmak
KPSS P3
Hizmetli Alımı 5 kişi Büro Yönetimi
Büro Yön. ve Sekt.
Büre Yön. ve Yön. Asist.
Bilgi Yön. ön lisans bölümlerinin birisinden mezun olmak
KPSS P93
TOPLAM 27 kişi

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan KPSS P3 puan türüyle başvuru yapacak olan adayların 2020 KPSS Lisans sınavında en az 70 puan almış olmaları, KPSS P93 puan türüyle başvuru yapacak olan adayların ise 2020 KPSS Ön Lisans sınavında en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru belgelerini, sınav konularını ve diğer tüm ayrıntıları bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Çankaya Belediye Başkanlığı Memur Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı alıma başvuru yapmayı isteyen diğer adaylarla paylaşmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.