kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ceza ve Tevkif evleri GM Personel Alım İlanı 2021 (160 Kişi)

Adalet Bakanlığı Ceza ve İnfaz Kurumu Personel Alım ilanı 2021 yayımlandı. Başvuru şartları neler? Hangi unvana alım yapılacak? Detaylar haberimizde.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı hangi unvan için gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 18 Ocak 2021 tarihinden 2 Şubat 2021 tarihi mesai bitim saatine kadar gerçekleştirebilecekler. Adaylar Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına başvurularını ilana ek başvuru formunu doldurarak ve buna başvuru belgelerini ilave ederek sınavı gerçekleştirecek adalet komisyon başkanlıklarına teslim ederek başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına Başvuruda Bulunabilir?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların genel memurluk şartlarını taşıyor olmaları ile birlikte Türk vatandaşı olmaları, herhangi bir biçimde kamu hak mahrumiyeti taşımıyor olmaları, Türk Ceza Kanunu ilgili hükümlerince hiçbir şekilde devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, kasıtlı suçlardan ise bir yıldan daha uzun süreli mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları da şarttır.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı Hangi Kadro İçin Gerçekleştirilecektir?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Personel Alımı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği unvanı için gerçekleştirilecektir.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımı Kaç Kişilik?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımı kapsamında toplam 160 adet meslek mensubunu istihdam edecektir.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımının illere göre dağılımı ise aşağıdaki şekildedir;

İstanbul CTE – 63 kişi

Diyarbakır CTE – 8 kişi

Balıkesir CTE – 9 kişi

Hatay CTE – 13 kişi

İzmir CTE – 20 kişi

Van CTE – 10 kişi

Mersin CTE – 16 kişi

Tekirdağ CTE –  5 kişi

Kocaeli CTE – 6 kişi

Kayseri CTE – 10 kişi

olmak üzere toplam 160 kişi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımının Ceza ve İnfaz Kurumlarına göre ayrıntılı dağılımı için Tıklayınız!

cte bina 1

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına başvuruda bulunan adayların her bir il kendi içerisinde değerlendirilecek şekilde mesleğe alınacak olan aday sayısının 20 katı kadar aday uygulamalı sınava ve sözlü mülakata alınacaktır.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvurabilecek?

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına başvuru yapmak isteyen adayların üniversitelerin bilgisayar bölümünden, Adalet MYO ya da Adalet Önlisans bölümlerinden veyahut da Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri lise alanından / Meslek Liselerinin Adalet alanlarından mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Ayrıca Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına başvuru hakkı lise mezunu olup daktilo – bilgisayar dersini başarılı bir şekilde tamamlamış veya MEB sertifikasına sahip adaylar da başvuru yapabileceklerdir.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Lisans düzeyinde olan adaylar KPSS P3 puan türünden, Ön lisans düzeyinde mezun durumda olan adaylar KPSS P93 puan türünden, Lise düzeyinde mezun olan adaylar ise KPSS P94 puan türünden 2020 KPSS B Grubu oturumlarında en az 70 puan almış olmak zorundadırlar. Aksi halde Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımına başvuruda bulunamazlar.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımı sürecinin detaylarını incelemek ve belgeleri görmek adına İLAN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Alımı sürecini takip etmek ve bilgiler edinmek adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.