kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alım İlanı 2020

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı ilanı yayınlandı. Başvuru şartları nelerdir? Kaç kişi alınacak? Hangi unvanlara alım yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı 2020 ilanı yayınlandı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı kaç kişilik olacak? Hangi kadrolara kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk Vatandaşlığında olması, on sekiz yaşlarını tamamlamış olmaları, devlete karşı suçlardan, yüz kızartıcı suçlardan herhangi bir şekilde mahkumiyetlerinin bulunmaması, kamusal haklarından mahrumiyetlerinin bulunmaması, başvurunun son günü itibariyle Başkanlık tarafından istenen mezuniyet durumunda olması, herhangi bir şekilde uzun vadeli sigorta kollarından dolayı aylık almıyor olmaları ve askerlik durumlarının ilişiksiz olması gerekmektedir.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 22 Haziran 2020 tarihinden 26 Haziran 2020 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Adayların başvurularını İşkur üzerinden elektronik olarak, sistem üzerinden yapmaları gerekmektedir.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların, başvuruda bulunabilecekleri kadrolar ve sayıları, başvuru özel şartları aşağıdaki şekildedir;

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Silahli Güvenlik Görevlisi Alımı;

Ankara için 5 kişi.
Adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir.
Sınav başvurusunun son günü olan 26 Haziran 2020 tarihi itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, özel güvenlik kimlik kartına sahip durumda olmaları, Ankara ilinde ikamet ediyor olmaları ve vardiyalı bir şekilde çalışmaya müsait olmaları gerekmektedir.

İstanbul için 3 kişi.
Adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir.
Sınav başvurusunun son günü olan 26 Haziran 2020 tarihi itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, özel güvenlik kimlik kartına sahip durumda olmaları, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmaları ve vardiyalı bir şekilde çalışmaya müsait olmaları gerekmektedir.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Temizlik Görevlisi Alımı;

Ankara için 22 kişi.
En az ilköğretim düzeyinde en fazla lise düzeyinde mezuniyet olmalıdır.
Ankara ilinde ikamet ediyor olmak.
Alımın son başvuru günü olan 26 Haziran 2020 tarihinde 35 yaşlarını doldurmamış durumda olmaları, görevlerini yapmalarına mani olacak herhangi bir sağlık sorunu sahibi olmamaları gerekmektedir.

İstanbul için 15 kişi.
En az ilköğretim düzeyinde en fazla lise düzeyinde mezuniyet olmalıdır.
İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak.
Alımın son başvuru günü olan 26 Haziran 2020 tarihinde 35 yaşlarını doldurmamış durumda olmaları, görevlerini yapmalarına mani olacak herhangi bir sağlık sorunu sahibi olmamaları gerekmektedir.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı toplam 45 kişilik olacaktır.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Nasıl Yapılacaktır?

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı kapsamında her alım kadrosu için toplam 4 kat kişi kura ile belirlenecektir. Kura ile belirlenen adaylar Başkanlık tarafından gerçekleştirilecek sözlü mülakatlara katılacaklardır.

2020 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Personel Alımı detaylarını İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.