kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 yılı İletişim Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 2021 yılı için İletişim Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde yapılacak? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Kabul Edilecek?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvurularını elektronik ortamda 9 Ağustos 2021 tarihinden 20 Ağustos 2021 tarihine değin gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle devlet memurluğu genel başvuru koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların alımın yapılacak senenin birinci günü dikkate alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda bulunmaları ve alım için belirlenen alanlardan mezun durumda bulunmaları lazımdır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayları toplam üç aşamalı bir alım süreci karşılamaktadır. Bu üç aşamanın ilkinde adaylar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı eleme sınavına katılacaklardır. Eleme sınavında başarılı olan adaylar klasik usulde yapılacak olan yazılı yarışma sınavına, orada da başarılı olanlar sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

kulliye

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı toplam otuz adet iletişim uzman yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında eleme sınavı 12 Eylül 2021 tarihinde Ankara’da düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını başvuru bilgilerini ve diğer detayları bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 2021 İletişim Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Şeyma Avatar Şeyma dedi ki:

    Arkadaşlar ben Ziraat Mühendisliği mezunuyum sınava girebilir miyim bilgi verir misiniz?