kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Defterdarlık Uzman Yardımcılığı DUY Alım İlanı 2020

Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı ilanı yayınlandı. Alım kaç kişilik? Başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakanlığın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımı gerçekleştirilecek. Yayınlanan ilana göre 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımına dair tüm detaylara haberimizde erişebilirsiniz.

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın taşra birimleri olan İl Defterdarlıklarına bağlı olarak görev yapan kariyer meslek kadrosu olan Defterdarlık Uzman Yardımcılığı kadrosu için Hazine ve Maliye Bakanlığı 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı ilanını yayınladı. İlana göre 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı 2021 senesinin ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Defterdarlık Uzman Yardımcılığı kadrolarına atanabilmeleri için devlet memurluğu temel şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların son iki yıl içerisinde ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan KPSS A grubu oturumlarına katılmış ve bu oturumlardan aşağıda belirteceğimiz puan türlerinde en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Aksi halde adayların diğer şartları sağlıyor olsalar dahi 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmaları mümkün olmayacaktır.

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların, şartları sağlıyor olmaları durumunda başvurularını Hazine ve Maliye Bakanlığı sistemi üzerinden elektronik ortamda 18 Ocak 2021 tarihinden 29 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak? 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Puan Türüyle Gerçekleştirilecek?

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı toplam 300 kişinin mesleğe alınması için gerçekleştirilecek. 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvurular 2020 veya 2019 yılında düzenlenen KPSS A Grubu oturumlarında alınmış olmak kaydıyla KPSS P47 ve KPSS P48 puan türüyle gerçekleştirilecek. 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken en düşük puan seviyesi ise 70 puan olacak. Kamu ilanı

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının 4 katı kadar aday arasında yer alanlar 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavına katılma hakkı elde edecekler.

hmb logo 2

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Arasında YDS Puanı Var Mı?

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS A Grubu puanının yanında herhangi bir yabancı dil yeterliği sunmasına gerek yoktur. Adayların 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru için KPSS ve diğer şartları sağlıyor olmaları yeterlidir.

Defterdarlık Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı Kaç Kişinin İstihdamı İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımı daha evvel de duyurulduğu gibi 300 kişinin Defterdarlık Uzman Yardımcılığı mesleğine alınması için gerçekleştirilecek.

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının 4 katı kadarı yani 1200 kişi için sözlü sınav 2021 tarihinde Ankara’da düzenlenecek.

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı detaylarını incelemek, alıma dair bilgileri edinmek ve diğer ayrıntılara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla sınav ve süreç üzerine bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.