kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı memur alım ilanı yayımlandı. Başvurular ne zaman? Başvuru koşulları neler? Detaylar haberimizde.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı ilanı yayımlandı.İlana göre Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı başvuru şartları neler? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına kimler başvuru yapabilecek? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına dair detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların dvllt memuriyeti için öngörülen genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına başvuru yapacak olan adayların ülkemizin her yerinde ve her tür arazi koşulunda çalışmaya uygun bir sağlık düzeyinde olması gerekmektedir. Bununla birlikte adayların 2020 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavının Lisans alanında KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olamaları da şarttır.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Biçimde Gerçekleştirilecek?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarını taşıyorlarsa başvurularını 11 Ocak 2021 tarihinden 20 Ocak 2021 tarihine kadar Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü’nün sınav başvuru formunu doldurmak suretiyle hazırlamaları ve göndermeleri şeklinde yapabileceklerdir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar şu şekildedir;

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Meteoroloji Mühendisi Alımı – 3 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Maden Mühendisi Alımı – 1 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Bilgisayar, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi Mühendisi Alımı- 4 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Elektrik veya Elektrik – Elektronik Mühendisi Alımı- 1 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Jeoloji veya Hidrojeoloji Mühendisi Alımı – 3 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Harita Mühendisi, Jeodezi ve Fotogrametri veya Geomatik Mühendisi Mühendisi Alımı – 11 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Makine Mühendisi Alımı – 11 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Ziraat veya Biyosistem Mühendisi Alımı – 4 kişi

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 İnşaat Mühendisi Alımı – 25 kişi

olmak üzere toplam 63 kişinin istihdamı için alım gerçekleştirilecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımına başvuruda bulunan adaylar için 26 Ocak 2021 tarihinde ilan edilecek listede yer alabilmeleri için mesleğe alınacak olan aday sayısının her kadro grubu için dört katı kadar aday arasında yer almaları şarttır. Uygulama sınavı tarihi de yine listeler ile beraber ilan edilecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımının detayları, başvuru ayrıntıları ile başvuru özel şartlarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Memur Alımı sürecini izlemek ve uygulama sınavlarına yönelik sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.