kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021 yayımlandı. Başvuru şartları ile diğer detaylar haberimizde.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımının detaylarına haberimizde ulaşabilirsiniz.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları ve bunun yanında kamu haklarından herhangi bir biçimde mahrum durumda bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ceza mevzuatı uyarınca kasıtlı sayılan suçlardan bir sene ve daha fazla mahkumiyetlerinin bulunmaması, ayrıca devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçlardan herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alımın gerçekleştirileceği sınav günü itibariyle otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları ve erkek adayların 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı başvuru dönemi itibariyle askerlik durumlarının ilişiksiz olması şarttır.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına Başvurular Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecek?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları halinde başvurularını 15 Şubat 2021 tarihinden 19 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Sınavına Kaç Kişi Katılabilecek?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı sözlü mülakat ve uygulama sınavı şeklinde gerçekleştirilecek. Bu sınava 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı için belirlenmiş olan kadro sayısının toplam beş katı kadar aday KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralama ile belirlenerek katılma hakkı kazanacak.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunan ve sınavlara katılma hakkı elde eden adaylar 15 Mart 2021 tarihinden 26 Mart 2021 tarihine kadar sınavlara katılabilecekler.

itfaiye 2

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı toplam  75 adet itfaiye erinin istihdamı için gerçekleştirilecektir.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türü İle Başvuru Yapılabilecek?

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 yılında düzenlenmiş olan 2020 KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Aksi halde adayların 2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımına başvurmaları mümkün değildir.

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı başvuru belgelerini görmek, sınava dair detayları incelemek ve tüm özel başvuru koşullarına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı diğer adaylara sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.