kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021 (13 Kişi)

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Edirne Belediye Başkanlığı 2021 yılı için personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuracakları kadrolar neler ve kaç kişilik bir alım gerçekleştirilecek? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm detayları ile ilanının tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları şarttır. Bununla beraber 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olanların hiçbir şekilde kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı için başvuru yapmayı isteyen adayların ceza kanunu hükümleri uyarınca yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçların herhangi birisinden hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları bunun yanında adayların 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapabilmeleri için devlete karşı suçların birisinden hiçbir şekilde, kasıtlı olarak işledikleri suçlardan ise bir sene ve daha uzun süreli hapis cezasını içerecen bir mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu atama ile gelecekleri görevlerini yapmalarına mani olacak seviyede akli bir rahatsızlıklarının ve bedensel bir engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları şarttır.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve başvuru için belirlenen tüm koşulları eksiksiz taşıyan adayların başvurularını 17 Mayıs 2021 tarihinden 18 Mayıs 2021 tarihine kadar Edirne Belediye Başkanlığı’nın insan kaynakları birimine bizzat belgelerini teslim ederek gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başka herhangi bir yolla yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecektir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan düzeylerine bakılarak yapılacak olan sıralama neticesinde 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan aday sayısının beş katı kadar aday 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü mülakatlarına ve uygulamalı sınavlarına katılma hakkı elde edebilecektir.

edirne 1

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında Belediye Başkanlığı toplam 13 adet itfaiye eri istihdam edecektir. Bu itfaiye erlerinden 10 tanesi erkek, 3 tanesi ise kadın adaylardan oluşacaktır. 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan kadın kadrosuna başvuru yapacak olanların üniversitelerin bir ön lisans bölümünden mezun durumda olmaları gerekirken, 10 kişilik erkek kadrosunun 3 tanesine lisans düzeyinde mezun adaylar, 4 tanesine lise mezunu adaylar, yine 3 tanesine ön lisans mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda adayların 2020 KPSS b grubu oturumlarında, öğrenim seviyelerine uygun KPSS puan türlerinde en az 60 puan almış olmaları şarttır.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru belgelerini ve sınavına dair bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, başvuru yapmayı düşünen diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.