kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021 (58 Kişi)

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2021 yılı için 58 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre başvuru detayları haberimizde.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafıdnan 2021 yılı için 58 kişilik bir personel alım ilanı yayımlandı.Yayımlanan bu ilana göre Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 2021 yılı 58 kişilik personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımının tüm detayları ile ilanın metnine haberimizde erişebilirsiniz. 

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların evvela Devlet Memurluğu için öngörülmüş olan genel başvuru şartlarını eksiksiz bir şekilde taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların lisans düzeyinde mezun durumda bulunmaları ve Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımına başvuru tarihleri içerisinde başvuru gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların unvanlar için belirlenmiş olan özel başvuru şartlarını da taşımaları şarttır.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyor olmaları kaydıyla başvurularını 5 Nisan 2021 tarihinden 16 Nisan 2021 tarihine değin Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sınav başvuru ekranı üzerinden, elektronik ortamda gerçekleştirebilirler.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar yalnızca bir kadro için başvuruda bulunabileceklerdir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı kapsamında aşağıda yer alan kadrolar için belirtilen sayılarda alım gerçekleştirilecektir;

GİB Yazılım Koordinatörü Alımı – 4 kişi

GİB Kıdemli Yazılımcı Alımı – 7 kişi

GİB Uzman Yazılımcı Alımı – 6 kişi

GİB Birinci Kademe Yazılımcı Alımı – 10 kişi

GİB İkinci Kademe Yazılımcı Aımı – 3 kişi

GİB Kıdemli Bilişim Ağları Mimarı Alımı – 2 kişi

GİB Bilişim Ağları Yöneticisi Alımı – 2 kişi

GİB Bilişim Ağları ve Siber Güvenlik Uzmanı Alımı – 2 kişi

GİB Kıdemli Biişim Sistemleri Mimarı Alımı – 2 kişi

GİB Bilişim Sistemleri Yöneticisi Alımı – 2 kişi

GİB Bilişim Sistemleri Uzmanı – 2 kişi

GİB Bilişim Sistemleri Programcısı – 4 kişi

GİB Bilişim Teknik Destek Uzmanı Alımı – 5 kişi

GİB Uzman Veri Tabanı Yöneticisi Alımı – 5 kişi

GİB Veri Tabanı Yöneticisi Alımı – 2 kişi

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı başvuru bilgilerini, sınav konularını ve başvuru özel koşullarını incelemek için Tıklayınız!
Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Yılı 58 Kişilik Personel Alımı takip etmek, diğer başvuru yapacak olan adaylarla istişare etmek ve detaylı bilgiler için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirisniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.