kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021 (225 Kişi)

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 yılı için toplam 225 kişilik personel alım ilanı yayımladı. Detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı için toplam 225 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde nasıl yapılacak? Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı hangi iller için gerçekleştirilecek? Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını 29 Haziran 2021 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru yapacakları elektronik ekranlara ilanın tam metninde erişebilirsiniz.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların öncelikli olarak en az on sekiz yaşlarını tamamlamış, en fazla otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru yapacakları ilde ikamet ediyor olmaları lazımdır. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların yirmi dört saat çalışabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte adayların atanacaklar görevlerini yapmalarına mani düzeyde bir engellerinin bulunmaması, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum edilmiş durumda olmamaları, ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçlardan mahkum edilmemiş olmaları gerekmektedir.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında belirlenecek olan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadar aday Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkına sahip olacaklardır.

637 goc

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Hangi İllere ve Unvana Yapılacak?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların atamaları, Ağrı, Ankara, Aydın, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çanakkale, Erzurum, Niğde, Kocaeli, İstanbıl, Iğdır, Kütahya illerinden bir tanesine yapılacaktır. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında toplam alım sayısı 225 kişi olup illere göre dağılımı ilan metninde detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Sözlü Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların katılacakları sözlü mülakat listeleri Göç 29 Haziran 2021 tarihinde belirlenecektir. Sözlü mülakatlar ise daha sonra Kurum tarafından ilan edilecektir.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının tüm detaylarına, başvuru belgelerine, kadroların illere göre dağılımına erişmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgiler almak için Telegram grubumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.