kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gürçayır Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre başvuru detayları haberimizde.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 yılı için personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 yılı Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu için istenen şartları eksiksiz biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir. Adayların bununla birlikte Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapabilmeleri için kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum olmamış olmaları gerekmektedir. Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alım için Başkanlık tarafından belirlenmiş olan yaş ve mezuniyet şartlarını taşımaları ve başvuru için belirlenen KPSS puan türünden istenen düzeyde puana sahip durumda olmaları gerekmektedir.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuracak olan erkek adayların askerlik durumlarının ilişiksiz olması da şartların arasında yer almaktadır.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların başvuru şartlarını eksiksiz bir biçimde taşıyor olmaları durumunda başvurularını 21 Haziran 2021 tarihinden 23 Haziran 2021 tarihine değin mesai saatleri içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylar başvuru belgelerini tamamlayarak, bizzat Belediyeye giderek, belediyeye elektronik posta göndererek ya da posta kanalıyla belgeleri ulaştırarak başvurularını tamamlayabilirler.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda kullandıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak sıralama baz alınmak kaydıyla, Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadro sayısının beş katı kadar aday alımın sınavına katılmaya hak kazanacak.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam bir kişi istihdam edilecek. İstihdam edilecek olan bu bir kişi Programcı unvanı ile işe alınacak. 

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu bir kişilik programcı kadrosu için üniversitelerin ön lisans seviyesinde öğrenim veren Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilg. Teknolojisi ve Programlama ya da Web Teknolojileri ve Programlama bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 senesinde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans oturumunda en az 65 puan almış olmaları şarttır.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü sınavları toplam beş adayın katılımı ile 1 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru belgelerini, sözlü mülakat konularını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

Sivas Gürçayır Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla sınavına dair bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.