kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hacettepe Üniversitesi 60 Kişi Personel Alım İlanı 2020

Hacettepe Üniversitesi 2020 Personel Alım İlanı başvuru şartları nelerdir? 2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Hangi kadroya kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı kaç kişilik? Hangi unvandan kaç kişi istihdam edilecek? 2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların DMK genel memuriyet şartlarını taşıyor olmalarının yanında, 20 yaşlarını doldurmuş olmaları, her alan için belirlenen ve aşağıda belirteceğimiz özel koşulları sağlıyor olmaları, hak mahrumiyetlerinin olmaması, herhangi bir SGK statüsünden dolayı aylık almıyor olmaları, ruhsal ya da fiziksel bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı herhangi bir suçtan mahkum olmamış olması, herhangi bir kamu kurumundan ihraç edilmemiş olmaları gerekmektedir.

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu sistemi üzerinden 24 Haziran 2020 tarihinden 28 Haziran 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Alo 170 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim hattı üzerinden de gerçekleştirebileceklerdir.

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik? Özel Başvuru Şartları Neler?

Toplam 60 kişi için gerçekleştirilecek olan 2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımının kadrolara göre dağılımı ve her kadro için belirlenen özel başvuru şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Kadro Sayı Özel Şartlar
Silahsız Güvenlik Görevlisi Kadrosu 10 kişi En az lise mezunu

Silahsız özel güvenlik belgesi sahibi

35 yaşlarını doldurmamış

Vardiyalı olarak içeride ve dışarıda çalışmaya uygun

Ankara’da ikamet eder durumda

Temizlik Görevlisi Kadrosu 13 kişi En az ilköğretim mezunu

40 yaşını doldurmamış

Vardiyalı olarak içeride ve dışarıda çalışmaya uygun

Ankara’da ikamet eder durumda

Hasta ve Yaşlı Bakım Görevlisi Kadrosu 37 kişi Liselerin yaşlı ve hasta hizm. alanlarından, engelli bak., hasta bak., yaşlı hizm. alanlarından ya da hemşire yrd., ebe yrd., sağlık bak. teknisy. alanlarından mezun

35 yaşlarını doldurmamış

Vardiyalı olarak içeride ve dışarıda çalışmaya uygun

Ankara’da ikamet eder durumda

TOPLAM 60 kişi

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alımı 8 Temmuz 2020 tarihinde kura ile gerçekleştirilecektir. Kurada seçilen adaylar içinse 14 Temmuz 2020 tarihinde sözlü mülakat düzenlenecektir. Sözlü mülakata katılacak aday sayısı her kadro için alım yapılacak sayının 4 katı kadar asil, 4 katı kadar yedek olarak belirlenecektir.

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alım ilanına dair diğer ayrıntılara ve başvuru evrakına erişmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için TIKLAYINIZ!

2020 Hacettepe Üniversitesi Personel Alım sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.