kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Halkbank Banko Hizmetleri (Servis) Asistanı Alım İlanı 2021

Halkbank tarafından 2021 yılı Banko Hizmetleri Servis Asistanı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre alım detayları ve ilan metni haberimizde.

Halkbank tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere Banko Hizmetleri Servis Asistanı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı başvuru şartları nelerdir? Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımının tüm ayrıntıları ve ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve de başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar başvurularını 2 Ağustos 2021 tarihinden 16 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvurularını Halkbank resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum edilmemiş olmaları ve Türk Vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapabilmeleri için 6 aydan uzun süreli hapis cezasına kasıtlı olarak işlemiş oldukları bir suçtan ötürü çarptırılmamış olmaları ve yüz kızartıcı suç olarak nitelendirilen suçların birisinden hiçbir biçimde mahkum edilmemiş olmaları gerekmektedir.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapacak olan adayların bankacılık mevzuatı uyarınca bankalarda çalışmalarının yasaklanmamış olması gerekmektedir.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin fakültelerinden 1 Eylül 2021 tarihi baz alınmak kaydıyla mezun durumda olacak olmaları gerekmektedir.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapacak olan adayların 1 Ocak 1992 yılı ve sonrası tarihlerde doğmuş olmaları lazımdır.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapacak olan adayların alım yapılacak illerin merkezinde ya da ilçelerinin birisinde ikamet ediyor durumda olmaları da şartları arasında sayılmıştır.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı 5 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek olan yazılı sınav ile gerçekleştirilecektir. 

halkbank kule

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı Hangi İllere Yapılacak?

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda bulunabilecekleri iller; Adıyaman, Ardahan, Ağrı, Diyarbakır, Bitlis, Erzurum, Elazığ, Hatay, Hakkarı, Gaziantep, Kahramanmaraş, Iğdır, Kilis, Kars, Sivas, Şanlıurfa, Muş, Van, Şırnak, Artvin (Yusufeli) illeridir. 

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımına başvuru yapacak olan adayların bu illerde yer alan şubelerde görevlendirileceklerdir.

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı kapsamında 5 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan yazılı sınavda başarılı olan adaylardan en yüksek puana sahip dört kat aday sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edecektir. 

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımının tüm ayrıntılarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Halkbank 2021 Banko Hizmetleri Servis Asistanı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için Telegram Grubumuza katılabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.