kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Halkbank Banko Hizmetleri Servis Asistanı Personel Alım İlanı 2020

Halkbank yayınladığı ilanla 2020 yılında servis asistanı alımı yapacağını ilan etti. 2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı kaç kişilik? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Halkbank Servis Asistanı Alımına kimler başvurabilir? 2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların TC vatandaşı olmaları, kamusal hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, yüz kızartıcı suçlar, devlete karşı suçlar vs. mahkum olmamış olmaları veya kasıtlı olarak işledikleri bir suçtan dolayı tecil edilse dahi 6 ay ve daha fazla hapis cezalarının bulunmaması, Bankacılık Kanunu kapsamında bankalarda çalışma yasaklarının olmaması, 1 Ocak 1990 tarihi ve sonrasında doğmuş olmaları, 14 Ağustos 2020 tarihi itibariyle üniversitelerin lisans programlarından mezun olacak durumda olmaları, sağlıklarının görevlerini devamlı yapmalarına müsait olmaları ve bunu sağlık raporu ile belgelemeleri, başka kurumlarda çalışma yükümlülüğü altında bulunmamaları, mesleğe uygun bulunmaları, askerlik ile ilişiklerinin olmaması, tecil durumlarının da en erken 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam ediyor olması gerekmektedir.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 29 Haziran 2020 tarihinden 12 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular bankanın kendi sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir ve sadece elektronik ortamda yapılacak olan başvurular kabul görecektir.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımında İkamet Şartı Var Mı?

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapılacak il veya o ilin ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Adayların belirtilen iller dışında ikamet ediyor olmaları durumunda başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı Hangi İller İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı yapılacak olan iller aşağıdaki tablomuzda yer almaktadır;

İller
Adana
Afyonkarahisar
Amasya
Aksaray
Ankara
Aydın
Ankara
Balıkesir
Bilecik
Burdur
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Eskişehir
Denizli
Gümüşhane
Giresun
Isparta
İzmir
İstanbul
Karaman
Kırklareli
Kayseri
Kütahya
Konya
Mersin
Manisa
Muğla
Niğde
Nevşehir
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Sinop
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Yozgat
Yalova

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı yukarıda yer alan illerdeki şubeler için gerçekleştirilecektir.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı için gerçekleştirilecek olan yazılı sınav ilanın tam metninde inceleyebileceğiniz belirli illerde 8 Ağustos 2020 tarihinde saat 10:00’da gerçekleştirilecek. Yazılı sınav tek oturum halinde ve genel yetenek konularından yapılacak. Adaylara sınavda toplam 50 adet soru sorulacak ve 50 dakika da süre tanınacak.

2020 Halkbank Servis Asistanı Alımı başvuru detayları ve tüm bilgileri İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Halkbank personel alım sürecini takip edebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Melek tre Avatar Melek tre dedi ki:

    Bari siz yapmayın.bu yaş şartı ne.kisinin başarısına bakın yaşına değil..