kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Halkbank BT Müfettiş ve BT İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Halkbank 2020 yılında Bilgi Teknolojileri Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı alımı yapacağını ilan etti. 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına kimler başvuruda bulunabilir? 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı sınavı ne zaman ve nasıl olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Bankanın alım için belirlemiş olduğu genel başvuru şartlarını taşıyor olmalarının yanında yaş ile ilgili, askerlik ile ilgili, mezuniyet durumu ile alakalı özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak adayların Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunabilmeleri için 1 Ocak 1992 tarihinden sonra doğmuş olmaları (lisans mezunu) ya da 1 Ocak 1990 ve sonrası doğmuş olmaları (Lisans üstü) gerekmektedir. 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı kapsamında Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcılığı alımına başvuruda bulunabilmeleri içinse adayların 1 Ocak 1993 tarihinden sonra doğmuş olmaları şarttır.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar her iki unvan için de başvuru yapabileceklerdir. Adayların her iki unvan için de tek bir sınava katılmaları gerekmektedir. 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların askerlik ile ilişiklerinin olmaması tecil ettirmiş iseler de tecillerinin 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek olması gerekmektedir. Aksi halde adayların başvuruda bulunmaları mümkün olmayacaktır.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılabilecek?

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen ve şartları tutan adayların başvurularını 29 Haziran – 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında elektronik ortamda yapmaları şarttır. Kağıt ortamında bizzat veya posta yolu ile başvurular kabul görmeyecektir. 2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı için adayların mezun olmaları gereken bölümlere aşağıda yönlendirmesini vereceğimiz ilanın tam metninde erişebilirsiniz.

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuru yapan ve yazılı sınava katılabilecek olan adaylar için sınav birden fazla sınav merkezinde 8 Ağustos 2020 günü iki oturum olarak yapılacak adaylara sınavda sorulacak soruların hangi konuları içereceğini ve soru dağılımını aşağıda yer alan görselde inceleyebilirsiniz;

halk bt konulary
2020 Halkbank BT Müfettiş ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına dair tüm ayrıntıları ve sınava dair bilgileri İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Halkbank Personel alım süreçlerini izlemek ve ayrıntılı bilgiler almak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.