kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Haymana Ticaret Borsası Personel Alım İlanı 2021

Haymana Ticaret Borsası tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

Ankara Haymana Ticaret Borsası tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı başvuruları nereye yapılacak? 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları, adayların herhangi bir şekilde ve sebeple kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı kapsamında gerçekleştirecekleri görevleri yapmalarına mani olacak seviyede herhangi bir bedensel engellerinin ya da aklî rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların bilgisayar kullanmayı biliyor olmaları lazımdır. 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların en az iki senelik iş deneyimine sahip olmaları istenmektedir. Ayrıca adayların tercihen tarla bitkileri bölümü mezunu olmaları istenmektedir.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olmalarının yanında tercihen Ankara ilinin Haymana ilçesinde ikamet ediyor durumda bulunmaları gerekmektedir.

haymana

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı Başvuruları Nereye ve Nasıl Gerçekleştirilecektir?

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını Ankara Haymana Ticaret Borsası Genel Sekreterliği’ne bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvuru yapacak adayların elektronik olarak başvuru yapmaları mümkün olmayacaktır.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına başvur yapacak olan adayların iletişim kurabilecekleri adres Seyran Mahallesi Ankara Yolu Üzeri Haymana Ankara adresidir.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımının ayrıntılarını incelemek ve ilanı görmek için aşağıdaki görsele göz atabilirsiniz;

haymana ticaret borsasi personel alim ilan

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımına dair detaylara erişmek ve Ankara Haymana Ticaret Borsası Genel Sekreterliği iletişim bilgilerine ulaşmak için haymanaticaretborsasi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

2021 Ankara Haymana Ticaret Borsası Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla bu alıma dair bilgileri paylaşmak ve hazırlıklarınızı sürdürmek için FORUM sayamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.