kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans Uzmanı Alım İlanı 2021

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından 2021 yılı Uzman Alım İlanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından 2021 yılı Uzman Personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı başvuruları hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımının detayları ile ilan metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 15 Haziran 2021 tarihinden 16 Temmuz 2021 tarihine kadar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı sayfası üzerinden eleketronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvurular yalnızca bu yolla elektronik ortamda kabul edilecek, başka yollarla yapılan başvurular geçerli olmayacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu için gerekli olan genel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri için otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına balvuru yapacak olan adayların Kurum tarafından talep edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı ile Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı oturumlarında yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların puanlarına göre yapılan sıralama neticesinde unvanlara alınacak olan aday sayısının toplam dört katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları gerekmektedir. Bu şekilde belirlenecek olan adaylar Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edebileceklerdir.

hazine ve maliye mavi zemin

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı 2 tanesi diğer kamu kurumlarından geçiş suretiyle, 13 tanesi de açıktan olmak üzere toplam 15 kişilik olacaktır. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı açıktan alınacak personeli Uzman kadrosuyla, diğer kamu kurumlarından geçiş şeklinde alınacak personeli ise Bilgi Teknolojileri Yöneticisi unvanıyla gerçekleştirilecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımının alım yapılacak alanlara göre kadro dağılımı ile KPSS puanı şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Alım Yapılacak Alan Alım Sayısı KPSS Puan Şartı
Bilgi Teknolojiler Yöneticisi Bilgisayar Mühendisliği
Yazılım Müh.
Elektronik / Elektrik-Elektro. Müh.
Elektrik ve Elektro. Müh.
Elektron. ve Haberl. Müh.
Sistem Müh.
Bilişim Sist. Müh.
İstatistik, Matematik
Kontrol ve Bilg. Müh.
2 kişi
Uzman Alımı Hukuk Alanından mezun durumda olmak 2 kişi KPSS P4
Uzman Alımı Matematik
İstatistik
İstatistik-Matematik alanları
2 kişi KPSS P1
KPSS P12
Uzman Alımı İktisat
Maliye
Maliye ve Ekonomi
Ekonomi
2 kişi KPSS P16
KPSS P42
Uzman Alımı Çalışma Ekonomisi ve End. İlişk. 1 kişi KPSS P39
KPSS P42
Uzman Alımı Mühendislik Alanları 2 kişi KPSS P1
Uzman Alımı Bilişim Sist.
Bilgisayar
Yazılım
Sistem
Kontrol ve Bilg. Mühendisliği Alanları
2 kişi KPSS P1
Uzman Alımı İletişim Fakültesi ilanda yer verilen bölümleri 1 kişi KPSS P3
Uzman Alımı Biyoloji
Kimya
Biyoloji – Kimya Alanları
1 kişi KPSS P1

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda kullanacakları KPSS puanlarının en az 80 puan olması, bununla beraber adayların B düzeyi YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı Sınavı Ne Zaman?

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımına başvuruda bulunan ve şartları taşıyarak sözlü mülakatlara katılma hakkı elde eden adaylar için sözlü mülakatlar 2 Ağustos 2021 tarhinden 20 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 Merkezi Finans ve İhale Uzmanlığı Alımı sürecini takip etmek, alıma dair sorularınızı sormak ve bilgiler almak için Telegram Grubumuzu ziyaret edebilirisniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.