kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2020 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı alımı Başvuru Şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı tarafından 2020 yılı Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı hangi puan türünden olacak? Sınavı nasıl? 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı detaylarının tümünü haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 9 Kasım 2020 tarihinden 18 Kasım 2020 tarihine kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı sistemi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar sisteme el yazılı özgeçmişlerini de ilave ederek başvurularını tamamlayacaklardır.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? 

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak üniversitelerin Hukuk fakültelerinden ya da İİBF ile dengi okulların bölümlerinden veyahut da Mühendislik Fakültelerinin Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmalarının yanı sıra askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları, 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımının yapılacağı 2020 senesinin ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. kamu haber

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 15 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek.

hazine ve 3

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi KPSS Puan Türleri İle Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 KPSS A grubu oturumlarından ya da 2019 KPSS A grubu oturumlarından KPSS P48, KPSS P47 veya KPSS P23 puan türünde en az 80 puan sahibi olmaları gerekmektedir.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Nasıl Olacak? Kaç Kişi Sınava Girecek?

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylar, puanlarına göre yapılan sıralamada mesleğe alınacak kişi sayısının 10 katı kadar aday arasında yer alırlarsa 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı sınavına katılma hakkı elde edebileceklerdir. Bu durumda 2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı sınavına toplam katılım 150 kişi olacaktır.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı alımının ilk aşaması olan yazılı sınav 5 Aralık 2020 ilâ 6 Aralık 2020 tarihlerinde klasik usulde gerçekleştirilecektir.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı İçin YDS Şartı Var Mı?

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı şartları arasında yabancı dil puanı şartı öngörülmemiştir.

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını, başvuru koşullarının bütününü incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Nedir? Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcıları Ne İş Yapmaktadırlar? 

Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı mesleğinin tüm detaylarına erişmek, mesleğin yeterlik şartlarını öğrenmek ve görevlerine dair ayrıntılara ulaşmak adına Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı MESLEK TANITIM çalışmamızı incelemek için aşağıda yer alan yönlendirmeden faydalanabilirsiniz;

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınava dair sorularınızı sormak için FORUM başlığımızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.