kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (500 kişi)

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2020 yılı personel alımları kapsamında Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı ilanı yayımlandı. 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı alımı başvuru şartları ile diğer detaylara haberimizde erişebilirsiniz.

A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 başvuru şartları nelerdir? Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 hangi puan türünden alım yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmalarının yanında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2020 KPSS A Grubu oturumu ve 2019 KPSS A Grubu oturumundan aşağıda tabloda yer vereceğimiz puan türlerinde en az 75 puana sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımına başvuruda bulunabilmeleri için bu alımın yapılacağı 2020 senesi ilk günü baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? 

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 9 Kasım 2020 tarihinden 20 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacağı ilan edilmiş olan aday sayısının en fazla 4 katı kadarı gerçekleştirilecek olan Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. kamu haber

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı Hangi Puan Türünden Kaç Kişi?

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımının hangi alandan kaç kişilik olduğunu ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

image 73

hmb insta logo

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı İçin Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS Puanı Şartı Var Mı?

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenen YDS oturumlarından ya da e-YDS oturumlarından en az C seviyesi puana sahip olmaları gerekmektedir. Aksi halde adayların Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı için belirlenen KPSS puan türlerinden yeterli düzeyde puanları olsa dahi alıma başvuruda bulunmaları mümkün olmayacaktır.

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı hakkında daha fazla bilgi edinmek, detayları görmek ve ilanı eksiksiz incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Mesleği Nedir? Hazine ve Maliye Uzman Yardımcıları Ne İş Yaparlar?

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı mesleğine dair aklınıza takılan her tür konuda yanıt bulabileceğiniz Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMINA aşağıda yer alan yönlendirme ile erişebilirsiniz;

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020 Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla alıma dair istişarelerde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.