kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı başvuru şartları nelerdir? Alım kaç kişilik olacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Yabancı dil şartı var mı? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı sınavı ne zaman ve nasıl olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurları mevzuatına uygun olarak bazı genel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların 2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı için belirlenmiş olan ve detaylarına aşağıda yer verdiğimiz alanlardan mezun durumda olmaları gerekmektedir. Adayların 2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvurabilmeleri için 2018 veya 2019 KPSS Lisans ve A Grubu oturumlarında aşağıda belirtilen puan türlerinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir. Adayların 2020 yılının başı itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Yapılacak?

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilecek olan adayların mezun olmaları gereken alanlar ve sahip olmaları gereken KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alan Alım Sayısı KPSS Puan Türü
İlahiyat Fakültesi 2 kişi KPSS P3
Gıda Müh. 2 kişi KPSS P1
Kimya Müh.
Kimya Böl.
1 kişi KPSS P1
Veteriner Fak. 2 kişi KPSS P1
Uluslararası İlişkiler
U.A. İlş. ve AB
Küresel ve U.A. İliş.
Küresel Siy. ve U.A. İlş.
Siy. Bil. ve U.A. İlş.
Topl. ve Siyasal Bil.
Siyaset Bilimi
1 kişi KPSS P34
TOPLAM 8 kişi

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 4 Ağustos 2020 tarihinden 11 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı ÖSYM YDS’den en az C Seviyesine yani 70 puana sahip olmaları gerekmektedir. Aksi halde adayların 2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmaları mümkün olmayacaktır.

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı Nasıl Yapılacak?

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuran adaylardan en yüksek puana sahip mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadar aday Kurum tarafından düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANI TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 Helal Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı alım sürecini takip etmek ve alıma dair sorularınız için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.