kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020

İçişleri Bakanlığı 24 Mart 2020 tarihinde yayınlamış olduğu ilanla Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Detayları haberimizde.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı ne zaman yapılacak? 2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Başvurulardan hangi KPSS puan türleri kullanılacak? 2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı sınavı nasıl ve ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların genel memuriyet şartlarını taşımaları, 2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımının gerçekleştirileceği 2020 yılının başı itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, 2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü koda belirtilen puan türlerinden yeterli ve geçerliliği devam eden puan türlerine sahip olmaları, mesleğe alınacak olan aday sayısının 6 katı kadar adayın içerisinde yer almaları ve üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme ya da İktisat Fakültelerinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 13 Nisan 2020 tarihinden 17 Nisan 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru sürecini e-devlet üzerinden yürütmeleri şarttır, kağıt ortamında ya da elden bizzat yapılacak başvurular Bakanlık tarafından kabul görmeyecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı KPSS Puan Şartı Nedir?

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvurmak isteyen adayların 2018 yılında veya 2019 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan Seçme Sınavı A Grubu oturumlarında KPSS P9 puan türünden en az 70 puan sahibi olmaları gerekmektedir.

KPSS P9 ile yapılacak olan başvuru neticesinde 15 kişinin alınacağı meslek için 90 aday sınava katılabilecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı Sınavı Nasıl ve Ne Zaman?

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımı için gerçekleştirilecek sınav tek aşamadır ve sözlü mülakat usulündedir. Sözlü mülakatlara katılacak olan adayların listesi 22 Nisan 2020 tarihidir. Sözlü mülakatların yapılması da 12 Mayıs 2020 ilâ 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında planlanmaktadır.

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alımına dair merak ettiğiniz diğer detayları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız! kamu ilanları

2020 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.