kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2020

İçişleri Bakanlığı çeşitli unvanlar ve kadrolar için sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. 2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı başvuru şartları neler? Hangi unvanlar için kaç kişilik kadro açıldı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. 2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı başvuru şartları neler? Kaç kişi hangi unvan için istihdam edilecek? Başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında başvuruda bulunmak isteyen adayların evvela Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel başvuru koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların yüz kızartıcı suçlardan veya devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, 2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımının yapılacağı 2020 senesinin birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, görevlerine mani olacak düzeyde bir akıl rahatsızlığı sahibi olmamaları ve askerlikle ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Bunların yanında adayların başvuru alanlarına uygun KPSS puan türlerinden en az 60 puana sahip olmaları, daha evvel sözleşmeli ,kamu personeli olarak çalışırken tek taraflı fesih yapmamış olmaları gerekmektedir. Bir başka sözleşmeli personel kadrosunda çalışan adaylardan aynı unvana sahip kadroya başvuruda bulunmaları mümkün olmayacaktır.

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Hangi Alanlardan Hangi Puan Türü İle Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı toplam 13 adet kadro için yapılacaktır ve kadro dağılımı aşağıdaki şekildedir;

Unvan Sayı
Avukat 3 kişi
Endüstri Mühendisi 1 kişi
Bilgisayar Mühendisi 2 kişi
Ekonomici 1 kişi
Grafiker 2 kişi
İstatistikçi 2 kişi
Programcı 2 kişi
TOPLAM  13 kişi

Yukarıdaki kadrolardan kendilerine uygun olana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, her unvan için belirlenmiş olan özel şartları aşağıda yönlendirmesini vereceğimiz ilanın tam metni üzerinde inceleyebilirler.

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 11 Mayıs 2020 tarihinden 15 Mayıs 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri mümkün olacaktır. Başvurular e-devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı başvuru özel şartlarını, başvuru evrakını ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için sözlü mülakatlar Ankara’da, İçişleri Bakanlığı tarafından 16 Haziran 2020 tarihi ile 19 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel alım sürecini takip etmek, diğer adaylara sorularınızı sormak ve bildiklerinizi paylaşmak için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.