kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

İpekyolu Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. 2021 İpekyolu Belediye Başkanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Van İpekyolu Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları neler? 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair detayları ve ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların evvela Türk vatandaşı olmaları, herhangi bir şekilde kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk Ceza Kanunu hükümleri uyarınca kasıtlı suçlardan bir sene ve daha fazla mahkum olmamış olmaları, devlete karşı suçlardan veyahut da yüz kızartıcı suçlardan herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alım yapılacak olan kadronun gerektirdiği görevleri yapmalarına mani düzeyde bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması, erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları gerekmektedir. 

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına Başvuruları Hangi Tariihlerde Ne Şekilde Yapılabilecek?

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar başvurularını 22 Mart 2021 tarihinden 26 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular Van İpekyolu Belediye Başkanlığı’na bizzat başvuru belgelerinin teslimi ile tamamlanabilecektir. 

van ipekyolu

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında Başkanlık toplam 30 kişinin istihdamını sağlayacak. 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımının 26 kişilik kısmı erkek zabıta memurluğu, 4 kişilik kısmı ise kadın zabıta memurluğu için gerçekleştirilecek.

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları, bununla birlikte üniversitelerin, İİBF ve dengi fakültelerinin bölümlerinden, fen ve edebiyat fakültelerinin bölümlerinden ya da güzel sanatlar fakültelerinin bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir. 

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan, kadın ve erkek adaylar ayrı ayrı değerlendirilmek üzere mesleğe alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday KPSS puanlarına göre belirlenecektir. Bu bağlamda 2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı uygulama ve sözlü sınavına toplam 150 aday katılabielcektir. 

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımının özel başvuru şartlarını, alımın diğer detaylarını görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Van İpekyolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve mesleğe yönelik sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.