kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Beykoz Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Kimler başvuruda bulunacak? Sınavı ne zaman ve nasıl? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına kimler başvuruda bulunabilir? 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik? Hangi KPSS puan türleri ile başvuru yapılabilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 23 Kasım 2020 tarihinden 4 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. Adaylar başvurularını Beykoz Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne posta yolu ile ya da şahsen yapacaklardır.

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarının yanında alımın yapılacak 2020 senesi ilk günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, mesleği icra etmelerine mani bir durumlarının olmaması, askerlik ile de ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların üniversitelerin İİBF ve SBF ile buna denk sayılan fakültelerin bölümlerinden veya Hukuk fakültelerinden mezun durumda olmaları gerekmektedir. kamu haber

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak? Sınavı Kaç Kişi Katılabilecek?

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam dört adet müfettiş yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir. 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı için yapılacak olan sınava mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının yirmi katı kadar aday arasında yani 80 aday arasında yer almaları gerekmektedir.

beykoz

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi KPSS Puan Türleri İle Yapılacak?

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların 2020 yılında veyahut da 2019 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı A Grubu oturumlarında KPSS P48 veya KPSS P31 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı iki aşamalı olarak yapılacak. Bu aşamalardan ilki olan 2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavı 27 Aralık 2020 tarihinde İstanbul’da bulunan ana hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Yazılı sınava katılma hakkına sahip olan adaylara dair listeler ise 11 Aralık 2020 tarihinde Başkanlığın resmi sitesinde ilan edilecektir.

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınav konularını, başvuru belgelerini ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Sınav tarihi değişikliğini içeren Resmi Gazete ilanını incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuracak diğer adaylarla sınava dair konuşmak ve aklınıza takılan tüm soruları yöneltebilmek adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.