kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

İstanbulBüyükkçekmece Belediyesi tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı başvuru şartları neler? İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman gerçekleştirilecek?

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru ile ilgili koşulları sağlıyor olmaları durumunda başvurularını 8 Şubat 2021 tarihinden 10 Şubat 2021 tarihine değin, Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları birimine başvuru belgeleri ile birlikte gerçekleştirebilirler.

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını haiz olmaları, başvuru dönemi itibariyle üniversitelerin aşağıda tabloda yer vereceğimiz bölümlerinden mezun durumda bulunmaları, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımının yapılacağı dönem itibariyle otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları ve başvuru için Belediye Başkanlığı tarafından belirlenmiş olan özel koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir.

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı Hangi Unvan İçin Gerçekleştirilecek?

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı kapsamında Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecektir.

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak?

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı toplam 15 kişinin mesleğe alınması için gerçekleştirilecek. Alımın dağılımı ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

image 114

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı mesleğe alınacak aday sayısının en yüksek puanlı toplam beş katı kadar aday İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edecek.

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımının detaylarına, sınav konularına, özel başvuru şartlarına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı diğer adaylara sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. okay koca Avatar okay koca dedi ki:

    ben baya dan belli iş arıyorum yaklaşık 7 aydan belli ben en çok belediye de çalışmak istiyorum belediye de çöpçülük yapmak istiyorum lütfen bana da yardım edin ama bana ne iş verir seniz yaparım