kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İTKİB Uzman Yardımcılığı İdari Memur Personel Alım İlanı 2021

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 2021 yılı personel alımı başvuru detayları haberimizde.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı kapsamında uzman yardımcılığı, idari memurluk, şoförlük ve hizmetli kadroları için istihdam sağlanacak. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvurular ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımının detayları ile ilanının metnini haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecek?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru yapacakları kadroların gerektirdiği niteliklere sahip olan adaylar alıma başvurularını 30 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı başvuruları şahsen ya da posta kanalıyla başvuru evrakının Genel Sekreterliğe gönderilmesi ile gerçekleştirilebilecektir.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı Başvuru Şartlaır Nelerdir?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımıba başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları, 18 yaşlarını tamamlamış, alımın gerçekleştirileceği 2021 yılının birinci günü itibariyleyse otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir.

Bunlarla birlikte ceza mevzuatı hükümleri uyarınca İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartan suçların birisinden mahkum edilmemiş, kasıtlı suçlarından ise bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyet almamış olmaları ve ihracatçı birliklerinden ya da TİM’den sözleşmeleri feshedilerek ilişiklerinin kesilmemiş olması gerekmektedir.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atanacakları görevlerini yapmalarına mani olacak seviyede herhangi bir engellerinin bulunmaması lazımdır.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yaptıkları KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde mesleklere alınacak olan aday sayısının dört katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları durumunda İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılabileceklerdir.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 13 kişi mesleklere alınacaktır. Bu meslekler, başvuru öğrenim şartları, KPSS puan şartları ve alım sayılarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Alım Yapılacak Alan KPSS Puan Türü Alım Sayısı
Uzman Yardımcılığı Üniversitelerin İİBF/SBF ve Hukuk alanlarından, İletişim Fakültelerinden ya da Mühendislik Fakültelerinden, diğer fakültelerin ise Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, İstatistik, Ekonometri ya da Matematik bölümlerinden mezun durumda bulunmak KPSS P3 5 kişi
İdari Memurluk Üniversitelerin İİBF/SBF ve Hukuk alanlarından, İletişim Fakültelerinden ya da Mühendislik Fakültelerinden, diğer fakültelerin ise Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, İstatistik, Ekonometri ya da Matematik bölümlerinden mezun durumda bulunmak KPSS P3 4 kişi
İdari Memurluk Üniversitelerin İİBF/SBF ve Hukuk alanlarından, İletişim Fakültelerinden ya da Mühendislik Fakültelerinden, diğer fakültelerin ise Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, İstatistik, Ekonometri ya da Matematik bölümlerinden mezun durumda bulunmak KPSS P39 1 kişi
İdari Memurluk (Engelli Personel) Üniversitelerin en düşük ön lisans düzeyi bölümlerinden mezun durumda bulunmak EKPSS P2 1 kişi
Şoförlük En az lise düzeyinde mezun durumda bulunmak KPSS P94 1 kişi
Hizmetli En az lise düzeyinde mezun durumda olmak KPSS P94 1 kişi

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarını 2019 KPSS ya da 2020 KPSS oturumlarında elde etmiş olmaları ve en az 70 puana sahip olmaları şarttır.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarını ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımına Uzman Yardımcılığı kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların 2021, 2020 ya da 2019 senesinde düzenlenen YDS oturumlarında Fransızca, Almanca ya da İngilizce dillerinin bir tanesinden en az c seviyesine sahip olmaları gerekmektedir.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği İTKİB 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltmek adına FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.