kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Kamu İhale Kurumu tarafından 2021 yılı Kamu İhale Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlanmıştır. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Kamu İhale Kurumu tarafından 2021 yılı Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Alım İlanı yayımlandı. İlana göre 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı başvuru şartları neler? 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kamu ilanları

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 18 Ocak 2021 tarihinden 29 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirilecek şahsi olarak ya da posta kanalı ile başvurular kabul edilmeyecektir.

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların alanlarına uygun olarak belirlenmiş olan KPSS puan türlerinden 2020 ya da 2019 KPSS A grubu oturumlarında en az 80 puan almış olmaları şarttır. 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların alımın yapılacak 2021 yılının birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.  2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şartlar arasında yer almaktadır.

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı 2 aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. Aşamalardan ilki olan 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına mesleğe alınacak olan aday sayısının 20 katı kadar aday kendi alanlarından katılma hakkı elde edeceklerdir.

kamu ihale kurumu bina

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişi İçin Gerçekleştirilecek? Hangi KPSS Puan Türleri İle 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına Başvuru Yapılabilecek?

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı toplam 20 adayın istihdamı için düzenlenecek. Bu 20 kişilik kadronun dağılımı, alanlar ve bu alanlara göre 2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvurularında kullanılacak olan KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Alan Kadro Sayısı KPSS Puan Türleri
Hukuk Alanı 5 kişi KPSS P4
İİBF ve SBF ile Dengi Fakülteler 5 kişi KPSS P18
KPSS P28
KPSS P23
KPSS P33
Bilgisayar Mühendisliği,Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri,Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Enformasyon Sistemleri Mühendisliği,Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri,Yazılım Mühendisliği, Yazılım Geliştirme,ElektrikElektronik Mühendisliği,Elektronik Mühendisliği,Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Alanları 7 kişi KPSS P1
KPSS P2
İnşaat Mühendisliği Alanı 3 kişi KPSS P1
KPSS P2
TOPLAM 20 kişi

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detayları ve sınav konularına dair detaylara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Nedir? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcıları ne iş yapalar? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğinde sizleri neler bekliyor merak ediyorsanız aşağıda yer alan yönlendirme yardımıyla Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı meslek tanıtım çalışmamıza erişebilirsiniz;

2021 Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla sınava dair konuşmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.