kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Karapınar Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Konya İli Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına kimler başvuruda bulunabilecek? Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? 

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların evvela devlet memurluğu genel şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurmayı isteyen adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, Türk vatandaşı olmaları, ceza mevzuat hükümleri uyarınca kasıtlı suçlardan bir sene ve daha uzun süreli, yüz kızartıcı suçlardan hiçbir şekilde ve yine devlete karşı sayılan suçlardan da hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atanacakları kadroda yapacakları işleri yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının veya bedensel engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz olmaları gerekmektedir.

Tüm bunlarla beraber Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ilanın tam metninde belirtilen başvuru özel şartlarını taşıyor olmaları şarttır.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına Başvurular Ne Şekilde ve Hangi Tarihlerde Yapılacak?

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve genel / özel başvuru koşullarını eksiksiz olarak taşıyan adaylar başvurularını 25 Mayıs 2021 tarihinden 28 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular Konya Karapınar Belediye Başkanlığı’nın İnsan Kaynakları birimlerine başvuru evrakının teslimi ile gerçekleştirilecektir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralamada mesleğe alınacağı Başkanlık tarafından ilan edilen aday sayısının beş katı kadarı arasında yer alanlar, Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara ve uygulama sınavlarına katılma imkanı yakalayacaklardır. 

karapinar giris 1

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların istihdam edilebilecekleri kadro Zabıta Memurluğu kadrosudur. Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında bu kadro için toplam 7 kişi istihdam edilecektir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin herhangi bir ön lisans alanından mezun durumda olmaları şarttır. Bununla beraber adayların 2020 senesinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 60 puanlarının bulunması gerekmektedir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kadın ve erkek adayların istihdamı için gerçekleştirilecektir.

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek, başvuru detaylarını görmek ve sınav konularına ulaşmak adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Konya Karapınar Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.