kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından 2021 yılı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı yayımlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından 2021 yılı Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvurularını 31 Ağustos 2021 tarihinden 27 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirilmesinin ardından bizzat ya da posta kanalıyla gönderilecek evrak ile tamamlanacaktır.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle devlet memurluğu genel başvuru şartlarını sağlıyor olmalarının yanında Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı 2021 senesinin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvurular için belirlenmiş KPSS puan türlerinden en az 75 puana sahip olması gereken adayların Kurumca belirlenen diğer şartları da sağlıyor olmaları lazımdır.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirielcek?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde mesleğe alınacak olan aday sayısının her alım grubu ayrı ayrı değerlendirilmek kaydıyla yirmi katı kadar aday arasında yer alanlar Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı mülakatlarına katılma hakkına sahip olacaklardır.

kvkk logo

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam 10 kişi istihdam edilecektir. Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı alanlar, kadro sayıları ile KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Alan Alım Sayısı Sınava Katılacak Sayısı KPSS Puan Türü
Hukuk Alanı 4 kişi 80 kişi KPSS P4
İİBF/SBF Alanı 2 kişi 40 kişi KPSS P38
KPSS P33
Elektronik Müh.
Elektrik-Elektronik Müh.
Elektronik ve Haberl. Müh.
Bilg. Müh.
Bilişim Sist. Müh.
4 kişi 80 kişi KPSS P3

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda belirtilen KPSS puan türlerini 2021 KPSS veya 2020 KPSS oturumlarında elde etmiş olmaları gerekmektedir.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarına ek olarak YDS oturumlarında da en az C düzeyi puana sahip olmaları gerekmektedir.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru detaylarını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 2021 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.