kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alım İlanı 2021

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kültür ve Bakanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve nasıl gerçekleştirilecek? Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımının yapılış şekli nasıl olacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ile ilanının metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların devlet memurluğu için mevzuatta belirlenmiş olan genel şartları eksiksiz biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda yer vereceğimiz ilgili unvanlara uygun alanlardan mezun durumda bulunmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda ilgili oturumlarda ilgili puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların son başvuru günü baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda olmaları da şartlar arasında yer almaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular 4 Haziran 2021 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı alımı için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin işe alım başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirilecektir. Kağıt ortamında herhangi bir başvuru yapılmayacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylar, KPSS şartı olan kadrolar için Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralamada en yüksek puanlı dört kat aday arasında yer almaları durumunda Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı sınavına katılma hakkı elde eden adaylar Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sayfasında 21 Haziran 2021 tarihinde duyurulacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımı toplam 45 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecektir. Bu 45 kişilik alımın 1 kişilik kısmı İç Denetçilik için, 2 kişilik kısmı Avukatlık için, 15 kişilik kısmı Uzmanlık, 10 kişilik kısmı Büro Görevlisi, 3 kişilik kısmı Teknisyenlik, 6 kişilik kısmı Destek Personeli, 6 kişilik kısmı Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 kişilik kısmı ise Şoförlük kadrosu için ayrılmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 2021 Personel Alımında adayların başvuru yapacakları puanları 2020 yılında öğrenim düzeylerine uygun KPSS B Grubu oturumlarında elde etmiş olmalıdırlar. Adayların 2020 KPSS B Grubu puan türlerinin en az 70 olması şarttır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.