kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kuveyt Türk Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Kuveyt Türk Bankası tarafından yayımlanan 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanının detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz.

Kuveyt Türk Bankası tarafından yayımlanan 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanına göre başvuru koşulları nelerdir? Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilebilecek? Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına kimler başvuruda bulunabilir? Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının detaylarını ve ilanını haberimizde inceleyebilirsiniz.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, ceza kanunu hükümleri uyarınca affa uğramış olsalar dahi adayların herhangi bir suçtan kaynaklı olarak hapis cezası almamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacakları dönem itibariyle herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü sahibi olmamaları gerekmektedir.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların daha önce gerçekleştirilmiş olan Kuveyt Türk Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının birisinde mülakat safhasında başarısız olmamış olmaları gerekmektedir.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları, bu görevlerinden muaf olmaları veyahut da 31 Aralık 2022 tarihine kadar tecilli durumda olmaları gerekmektedir.

Bunlarla beraber Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların iyi derecede yabancı dil bilmeleri istenmektedir.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilirler?

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin Hukuk fakültelerinden, İstatistik, Yönetim Bilişim sistemleri, Ekonometri bölümlerinden, bunların yanı sıra Ekonomi, İşletme, Bankacılık, Finans, Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Muhasebe bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

Mühendislik alanından Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların ise; Endüstri, İşletme, Finans, Matematik, Bilgisayar, Elektronik ve Haberleşme, Elektronik ya da Sistem Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca Mühendislik alanından mezun olup, Bankacılık, Finans, Maliye, İşletme ya da İktisat alanlarının birsinden yüksek lisans yapan adaylar da Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabileceklerdir.

kuveyt turk1

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Başvurular Ne Zamana Kadar ve Ne Şekilde Gerçekleştirilebilecek?

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru koşullarını sağlayan adayların başvurularını 27 Nisan 2021 tarihine değin ilanın Kuveyt Türk Bankası tarafından yayımlandığı kariyer net sitesi üzerinden gerçekleştirmeleri mümkün olacaktır.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikle Online Değerlendirmeye tabi tutulacaklardır. Bu değerlendirme Video Mülakatı, Kişilik Envanteri ve Genel Yetenek sınavını kapsamaktadır. Sonrasında adaylar Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında Online İngilizce sınavına tabi tutulacaklardır ve izleyen süreçte yetkinlik bazlı mülakata alınacaklardır. Türkçe Yeterlik, Grup Çalışmaları ile Oyunlar aşamasından sonra son olarak Panel Mülakata alınacak olan adaylar tüm bu aşamalarda başarılı olmaları durumunda Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımını başarılı şekilde tamamlamış ve Müfettiş Yardımcısı olarak mesleğe girmeye hak kazanmış olacaklardır.

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Kuveyt Türk Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara sorularınızı sormak ve bilgiler almak adına FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.