kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru koşulları haberimizde.

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında hangi kadroya kaç kişi alınacak?2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru detayları ile ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Müracaat Edebilir?

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların alıma başvuru dönemi itibari ile bazı şartları sağlıyor olmaları lazımdır. Bu şartları başında Türk vatandaşı olmak ve kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması gelmektedir. Bunlara ek olarak 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında girecekleri kadroların gerektirdiği işleri yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının veya bedensel herhangi bir engellerinin bulunmaması gerekmektedir. Bunlarla birlikte 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların, erkek iseler, askerlik ile ilişiklerinin olmaması gerekmektedir. 

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı için belirlenen kadroların gerektirdiği öğrenim şartlarını ve KPSS puan koşullarını da sağlayan adaylar 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapabileceklerdir.

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Dönemi Ne Zaman? Adaylar Hangi Tarihler Arasında Müracaat Edebilecek?

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda 3 Mayıs 2021 tarihinden 7 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurularını mesai saatleri içerisinde gerçekleştirmeleri lazımdır. Adayların başvurularını elektronik posta yolu ile, posta yoluyla ya da Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’na bizzat başvuru belgelerini teslim ederek gerçekleştirmeleri mümkün olacaktır.

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında adaylar şartlarını karşılayabildikleri kadrolardan bir tanesine KPSS puanları ile başvuru yapacaklardır. Adayların KPSS puanlarına göre sıralamaları yapılacak ve 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı için belirlenmiş olan kadro sayısının toplam beş katı kadar en yüksek puanlı aday 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı kazanacaktır. 

luleburgaz belediye baskanlığı personel alimi

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 8 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecektir. 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların müracaat edebilecekleri unvanlar, bu unvanlara yapılacak olan alım sayıları ile KPSS puanı ve mezuniyet şartlarını aşağıda yer alan tabloda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Olan Unvan Alım Sayıları Öğrenim Şartları KPSS Puan Türü
Sosyal Hizmetler Uzmanı Alımı 1 kişi Sosyal Hizmetler lisans bölümünden mezun durumda olmak KPSS P3
Sosyal Çalışmacı Alımı 1 kişi Sosyal Hizmetler lisans bölümünden mezun durumda olmak KPSS P3
Tahsildar Alımı 2 kişi Üniversitelerin Siyasal Bilgiler Fakültesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve dengi fak. Maliye ya da İktisat bölümlerinden mezun durumda olmak
KPSS P3 
Memur Alımı 1 kişi Emlak ve Emlak Yönetimi
Muhasebe ve Ver. Uyg.
Yerel Yönerim. bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak
KPSS P93
Memur Alımı 3 kişi İİBF ya da SBF’lerin Çalışma Eko. ve End. İliş.
Maliye
Kamu Yön. bölümlerinden veya İletişim Fak. Halkla İlişkiler ve Tan. bölümünden mezun durumda olmak
KPSS P3
TOPLAM 8 kişi

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarını 2020 senesinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan 2020 KPSS oturumlarında almış olmaları şarttır. Adayların alanlarına uygun KPSS puan türlerinden en az 65 puan ile 2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmaları mümkün olacaktır. 

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımının diğer ayrıntılarını, başvuru belgelerini ve sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Alımını takip etmek, diğer adaylara sorularınızı sormak ve bilgiler alabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.