kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Maden ve Petrol İşleri GM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Kaç kişi alınacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Sınavı nasıl olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım ilanı yayınlandı. 2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavı nasıl olacak? Kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu için gerekli olan genel şartları taşıyor olmalarının yanında alımın yapılacağı 2020 senesinin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları, sağlık durumu bakımından her türlü iklim şartında ve yolculuk durumunda çalışmaya elverişli olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı için adayların 2018 yılında ya da 2019 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadarı Kurum tarafından düzenlenecek sınava katılma hakkı elde edebilecektir.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı için başvuru yapacak olan adayların Hukuk ya da İİBF/SBF ile dengi fakültelerden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı için başvuru şartları uyan adayların başvurularını 29 Haziran 2020 tarihinden 10 Temmuz 2020 tarihine kadar Kurum teftiş kurulu başkanlığına elden teslim edecekleri ya da posta yolu ile yollayacakları belgeler ile yapabileceklerdir.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik?

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında mesleğe 7 kişi alınacaktır. Bu bağlamda Kurumca düzenlenecek olan yazılı sınava toplam 140 aday katılma hakkı elde edebilecektir.

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı ile alakalı tüm detayları ve başvuru belgelerini İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınava dair sorularınız için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.