kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alım İlanı 2021

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2021 yılı personel alım ilanının başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında hangi kadrolara kaç kişi istihdam edilecek? Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımının detayların ve ilan metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların en öncelikli sahip olmaları gereken başvuru koşulları adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum durumda bulunmamalarıdır. Bunlarla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru dönemi itibariyle kadronun gerektirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türünden asgari puana sahip olmaları ve diğer başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına Başvurular Ne Şekilde ve Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecektir?

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı için belirlenmiş olan başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 26 Nisan 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar Milli eğitim Bakanlığı’nın elektronik başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına elektronik başvuru dışında şahsi olarak ya da posta ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı kadrolara alınacak olan aday sayısının azami on katı kadar adayın katılımıyla gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlar ile yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılabilecek olan 10 kat aday adayların KPSS puanları ile yabancı dil sınavı puanlarının oranlanması sonucu elde edilecek olan başvuru puanı ile belirlenecektir.

meb dosyasi 2

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam on kişi istihdam edilecektir. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan adayların statüsü sözleşmeli, görevleri ile bilişim personeli olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan adayların üç tanesi network uzmanı, birer tanesi ise yazılım front end uzmanı, raporlama veri ambarı uzmanı, sistem yöneticisi, kıdemli network uzmanı ve konfigürasyon uzmanı, kıdemli java yazılım uzmanı, kıdemli sistem çözüm mimarı ve kıdemli ağ ve bilgi güvenliği uzmanı olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 ya da 2019 senesinde düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları ve YDS’den de puanlarının bulunması gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapan adaylar puanlarına göre sıralanırken KPSS P3 puanlarının yüzde yetmişi, yds puanlarının ise yüzde otuzu dikkate alınacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılacak olan azami on kat aday yani toplam 100 aday 18 Mayıs 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinde ilan edilecek. Bu 100 aday için Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatları 24 Mayıs 2021 tarihi ile 28 Mayıs 2021 tarihi arasında gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını, başvuru bilgilerini incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Personel Alımı başvuru sürecini takip etmek ve diğer adaylarla etkileşim kurmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.