kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Milli Güvenlik Kurulu MGK tarafından 2021 yılı Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

Milli Güvenlik Kurulu 2021 yılı Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişi için yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru için öngörülmüş olan şartları sağlıyor olmaları durumunda başvurularını 11 Ocak 2021 tarihinden 29 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilirler. Adaylar başvurularını Milli Güvenlik Kurulu internet sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu genel özelliklerini taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanında 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların alımın yapılacağı 2021 yılının birinci günü olan 1 Ocak tarihi itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı görevini yapmalarına mani düzeyde bir akıl rahatsızlığı sahibi olmamaları gerekmektedir.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvurabilecek?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin lisans düzeyinde öğrenim veren Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde yer alan bölümlerin birisinden veya Hukuk fakületelerinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.https://www.tercihiniyap.net/kamu-ilanlari Kamu ilanı

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı Milli Güvenlik Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan tek aşamalı sınavla yani sözlü mülakat biçiminde yapılacak. 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında sözlü mülakatlara alım yapılacak kadro sayısının dört katı kadar aday katılabilecek.

mgk topl

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında mesleğe toplam 15 Uzman Yardımcısı alınacak.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Katılacak?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı sözlü mülakatlarına toplam 60 kişi katılma hakkı elde edebilecek.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılabilecek?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2019 KPSS A Grubu ya da 2020 KPSS A Grubu oturumlarına katılmış olmaları ve KPSS P43, KPSS P31, KPSS P36, KPSS P8, KPSS P16, KPSS P26, KPSS P21, KPSS P31, KPSS P28 puan türlerinin bir tanesinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS A Grubu puan türlerinin yanında YDS puanına da sahip olmaları gerekmektedir. 2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı için adayların sahip olmaları gereken en düşük YDS düzeyi D düzeyi yani 60 puandır.

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarına, sınav konularına ve diğer detaylara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, mülakat hazırlığı yürütmek ve diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. bytheodoras Avatar bytheodoras dedi ki:

    Adaylar başvurularını Milli Güvenlik Kurulu internet sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir ifadesi ilan metni ile uyuşmuyor. Düzeltilmesi…