kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Personel Alım İlanı 2021

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2021 yılı Hukuk Sınıfı subay alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2021 yılı Hukuk Sınıfı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına kimler başvuru yapabilir? 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? 

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığı personel temin ekranı üzerinden 14 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı başvuruları sadece elektronik ortamda gerçekleştirilecek olup adayların başka diğer bir kanaldan yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir. kamu ilanı

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına Başvurabilir?

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların her şeyden evvel Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, devlete karşı suçlardan, terör suçlarından, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş durumda olmaları lazımdır. 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuru yapacak olan adayların erkek adaylar için yedek subay olma şartlarını haiz rolmaları gerekmektedir.

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuru yapacak olan adayların Hukuk fakültelerinden mezun durumda olmaları lazımdır. Hukuk sınıfı subaylık mesleği için adayların herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı zorunlu hizmet borcu altında da bulunmaması gerekir.

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuracak olan adayların 1 Ocak 2021 tarihi baz alınmak kaydıyla lisans düzeyinde öğrenimleri varsa 27 yaşlarından, lisans üzeri öğrenimleri var ise de 32 yaşlarından daha büyük olmamaları lazımdır.

Bunlarla birlikte adayların ilanın tam metninde yer alan tüm özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

msb logo

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavlar Nasıl Olacak?

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başarılı olarak geride bırakmaları gereken birden fazla bölüm bulunmaktadır. Bu aşamalar, yazılı sınav, kayıt kabulü, fiziksel değerlendirme, fiziki yeterlilik testleri, kişilik envanteri, sözlü mülakatlar, genel sağlık muayenesi ve güvenlik soruşturmasıdır.

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımında adayların tüm bu aşamalarda sorunsuz şekilde başarılı olması lazımdır ki mesleğe girmeye hak kazanabilsinler.

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı sürecinin tamamını, başvuru belgelerini, yapılacak testleri ve mesleğe dair genel bilgileri bulabileceğiniz 2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı İLANIN TAM METNİ için Tıklayınız!

2021 Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı Subay Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.