kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Milli Savunma Bakanlığı Uzman Personel Alım İlanı 2020 (66 kişi)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre başvuru şartları neler? Hangi unvana alım olacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2020 yılı için personel alımı ilanı yayınlandı.  Yayınlanan ilana göre 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların her şeyden evvel memurluk için öngörülmüş olan temel başvuru koşullarını taşıyor olmaları şarttır. Bununla birlikte adayların üniversitelerin dört yıllık lisans programlarından aşağıda yer vereceğimiz bölümlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların olumlu arşiv ve güvenlik soruşturması sonucu alabilecek durumda olmaları ve sağlık raporu sunabiliyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların askerlik durumlarının ilişiksiz olması da şartlar arasında yer almaktadır. 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı için aranan bir diğer koşul da esnek çalışma saatlerine uyumdur. Ayrıca adayların ekip olarak çalışmaya uygunluğu da Bakanlık tarafından aranan bir diğer özelliktir. kamu haber

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve Bakanlık tarafından istenen genel ve özel başvuru koşullarını taşıyan adaylar başvurularını 5 Kasım 2020 tarihinden 25 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını gerekli evrakları son başvuru tarihine kadar Bakanlık ilgili birimine elden veya posta yolu ile ulaştırarak gerçekleştireceklerdir.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı İçin Sınav Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularında kullandıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı Puanlarının yüzde yetmişi, yabancı dil puanlarının yüzde otuzu baz alınarak elde edilecek olan puanlar ile yapılacak sıralama ile alım yapılacak kadro sayısının on katı kadar aday için sözlü mülakat gerçekleştirilecektir.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı sınavında adaylara ilanın tam metninde belirtilen şartları içeren konularda sorular yöneltilecektir. Ayrıca yine aranan uzmanlık alanına dair muhtelif sorular da yöneltilebilecektir. Ayrıca adayların uygulama yapması da istenebilecektir.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı sınavında başarılı olmak isteyen adayların en az 70 puan almaları gerekmektedir.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Hangi Statü İçin Gerçekleştirilecektir?

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı ile istihdam edilecek olan personel sözleşmeli statüde olacaktır.

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda bulunabilecekleri unvanları, bu unvanlar için gerekli olan mezuniyet şartlarını, başvuru belgelerini ve diğer detayları bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve 2020 Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımına katılacak olan diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.