kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Milli Savunma Üniversitesi Personel Alım İlanı 2021 (200 Kişi)

Milli Savunma Üniversitesi tarafından 2021 yılı için 200 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru detayları haberimizde.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tarafından 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmek üzere toplam 200 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı kapsamında hangi kadro için kaç kişi istihdam edilecek? Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına dair detaylar ile ilan metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 657 sayılı DMK hükümleri uyarınca devlet memurluığu için gerekli genel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı kapsamında başvuru yapacakları kadronun gerektirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir. Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların söz konusu kadrolar için belirlenmiş olan özel başvuru şartlarını da eksiksiz biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını eksiksiz bir biçimde sağlayan adaylar başvurularını 1 Nisan 2021 tarihinden 21 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığı’nın personel temin sistemi üzerinden elektronik olarak gerçekleştireceklerdir.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adayların, başvuru esnasında kullandıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde, başvuruda bulundukları kadrolara alım yapılacak sayının 10 katı kadar aday, Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

msb 1

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 200 kişi için olmak üzere; Mühendis, Psikolog, Diyetisyen, Veteriner, Aşçı, Berber, Tekniker, Hizmetli, Garson, Şoför, Ütücü / Terzi, Boya / Badana ustası ve Kaloriferci alımı gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımının kadrolara göre dağılımını ilanın tam metninde aşağıda inceleyebilirsiniz.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların kadrolara göre değişen öğrenim koşullarına bağlı olarak 2020 yılında gerçekleştirilen KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim oturumlarından B grubu atamaları için kullanlacak olan puan türlerine sahip olmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımının tüm detaylarını, kadrolara göre özel başvuru şartlarını ve sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, süreç hakkında bilgiler edinmek ve sınavlarına hazırlık için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.