kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından 2021 yılı için Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. İlan ve detaylar haberimizde.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından 2021 yılı için Uzman Yardımcılığı Alım İlanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 4 Ekim 2021 tarihine kadar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin kendi sınav başvuru merkezi olan Aday İşlemleri Sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle belirtilen alanlardan mezun durumda olmaları şarttır. Bununla birlikte Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı dönemi itibariyle 1 Ocak tarihi baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda olmaları lazımdır. Bunların yanında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alımda atanacakları görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde bedensel veyahut da akli bir rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru puanlarına göre yapılacak olan sıralamada mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 20 katı kadar aday Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı yarışma sınavına katılmaya hak kazanacak.

osym dosya 1

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı toplam üç adayın istihdamı için gerçekleştirilecek. Bu adayların alınacağı alanlar, Fizik, Hukuk ve Maliye Alanları olacak. Her alandan Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına bir kişilik istihdam gerçekleştirilecek. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Hukuk alanı için KPSS P4 puan türünden, Fizik alanı için KPSS P1 ya da KPSS P121 puan türünden, Maliye alanı içinse KPSS P19 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını incelemek ve sınava dair detaylar için İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak adına Telegram Grubumuzu takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Hamza Avatar Hamza dedi ki:

    Sınav konuları neler