kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tekfen Holding İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Tekfen Holding İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl yapılır? Tekfen Holding Nedir? Kimin? Tekfen Holding İş İlanları ve Personel Alımı Tekfen Holding İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de inşaat sektörü devasa boyutlara ulaşmıştır. Türk inşaat firmaları hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük projelere imza atmaktadır. Bu firmalardan biri de Tekfen Holding’dir. Holding hem Türkiye’de hem de pek çok ülkede çalışmalar yürütmektedir. Bu kapsamda binlerce kişi holding çatısı altında çalışmaktadır. Holdingin uluslararası arenada yürüttüğü faaliyetler, binlerce kişiye iş fırsatı sunması, her yıl büyümesini sürdürmesi iş arayanlara da umut oldu. Pek çok kişi Tekfen Holding iş ilanları ve personel alımı süreçleri ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Tekfen Holding iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Tekfen Holding Nedir? Kimin?

Holding 50 yıldan aşkın bir süre önce kuruldu. Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar’ın 1956 yılında bir araya gelmesiyle firmanın temelleri atılmış oldu. İnşaat mühendisliği alanında eğitim alan bu 3 girişimci kurdukları ilk şirkete Feyyaz Nihat Müşavir Mühendislik yani kısaca FN adını verdi. Daha sonra Tekfen İnşaat Limited Şirketi 1957 yılında kuruldu. Pek çok kişi “Tekfen ne demek?” sorusunu da sormaktadır. Tekfen, teknoloji ve fen kelimelerinin birleşmesinden oluşmuştur. Firma Türkiye’nin farklı noktalarında inşa edilen 9 NATO havaalanının banket stabilizasyon çalışmalarını yaparak dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Tekfen Holding İş İlanları ve Personel Alımı

Holding çatısı altında 15 binden fazla çalışan istihdam edilmektedir. Girdiği her alanda rekabete önem veren ve lider olmaya çalışan holding özellikle inşaat alanında ülkenin en önde gelen markalarından biridir. Faaliyetlerini her yıl büyüterek sürdürmeye devam eden holding personel ihtiyacı kapsamında da sık sık iş ilanları yayınlamaktadır.

Tekfen Holding, Tekfen İnşaat tarafından yapılan personel alımları farklı kadrolar için yapılmaktadır. Bu kapsamda inşaat, elektrik, elektrik-elektronik, makine, endüstri mühendisi, mimar, şantiye şefi, işçi, iş güvenliği uzmanı, hemşire, doktor, inşaat teknikeri, eğitimci, teknisyen, aşçı, şoför, özel güvenlik görevlisi, operatör, iş makinesi-forklift operatörü, kaynakçı, elektrikçi, bilgisayar mühendisi, yönetici, büro personeli, sekreter alımı yapılmaktadır.

Tekfen Holding İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Tekfen Holding tarafından yılın her döneminde yapılan iş ilanları tamamen firmanın insan kaynakları bölümü tarafından koordine edilmektedir. İş ilanlarının yayınlanması, başvuru tarihlerinin ve şeklinin belirlenmesi, başvuru süreç ve işlemleri İnsan Kaynakları birimi tarafından koordine edilir. Bu kapsamda firmanın resmi internet sitesindeki “DUYURULAR” ve “İNSAN KAYNAKLARI” başlıklarını takip etmek ve iş ilanları için başvuru tarihlerini kaçırmamak önemlidir.

Tekfen Holding iş başvurusunu yapmak, iş ilanlarını takip etmek için “İK Mobil Uygulama” adlı aplikasyonu indirmek gerekmektedir. Holdingin bu uygulaması sayesinde her türlü iş ilanlarını göerbilir, başvuru şartlarına bakabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Böylece yalnızca tek tıkla, telefonunuz aracılığıyla her türlü işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

TEKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Mehmet akoğ Avatar Mehmet akoğ dedi ki:

    Merhaba ben ekskavatör operatörüyüm yurt dışında çalışmak istiyorum 20 yıldır operatörüm sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım