kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Mühendis ve Uzman Alım İlanı 2020

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 2020 yılı memur, mühendis ve uzman alım ilanı yayımlandı. Başvurular ne zaman? Başvuru şartları neler? Haberimizde.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 2020 yılı için farklı unvanlarda personel alım ilanı yayımlandı. 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı başvuru şartları neler? 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Kimler 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunabilecek? Detaylar haberimizde.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda detaylı vereceğimiz başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 28 Aralık 2020 tarihinden 5 Ocak 2021 tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecekler. 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı başvuruları başvuruların ilk günü Saat: 14.00’da başlayıp, başvuruların son günü olan 5 Ocak 2021 tarihinde saat: 11.00’da sona erecektir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların öncelikli olarak bazı genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları lazımdır. Bu genel başvuru şartlarının başında adayların 657 sayılı DMK’ya göre memurluk için istenen genel şartları taşıyor olmaları gelmektedir. Bununla birlikte 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvuruların son günü itibariyle 18 yaşlarını tamamlamış olmaları, başvuruların tamamlanacağı 2021 yılının 1 Ocak günü itibariyle 36 yaşlarından gün almamış olmaları gerekmektedir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuru için adayların herhangi bir devlet memurluğu kadrosunda görev yapmamış ve sözleşmeli astsubay, sözleşmeli subat, uzman erbaş ya da sözleşmeli er olarak çalışırken sözleşmeleri feshedilmemiş olmaları ya da halen bu görevlerden bir tanesini sürdürmüyor olmaları gerekmektedir.

sahil 1

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı kapsamında çeşitli unvanlarda toplam 15 adet personelım istihdamı sağlanacaktır.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylardan lise düzeyinde mezuniyet isteyen kadrolar için 2020 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS Ortaöğretim sınavında KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Lisans düzeyinde mezuniyet isteyen kadrolar içinse 2020 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Gerçekleştiriilecek? Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri unvanlar, bu unvanlara göre farklılaşan özel başvuru koşulları ile adayların başvuru yapabilecekleri kadronun kaç kişilik olduğuna dair detaylara aşağıda yer alan tablomuzda ulaşabilrisiniz;

Sahil Güv. Kom. 2020 Alım Unvanları Kadro Sayısı Özel Başvuru Şartları
Makine Mühendisi 1 kişi Makine Mühendisliği bölümünden mezun durumda olmak
Çevre Mühendisi 1 kişi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun durumda olmak
Spiker 1 kişi Radyo ve Televizyon, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak
Avukat 1 kişi Hukuk fakültelerinden mezun durumda olmak
Yüzme Öğretmeni 1 kişi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden ya da Antrenörlük Eğitimi bölümünden mezun durumda olmak ve yüzme ile alakalı belgelere sahip olmak.
Eğitim Geliştirme Uzmanı 1 kişi Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi, Eğitim Yönetimi ve Planlaması, Eğitim Yönetim ve Denetimi, Eğitim Yönetimi ve Denetçiliği bölümlerinin birisinden Yüksek Lisans derecesine sahip olmak.
Radyo ve Televizyon Uzmanı 1 kişi Radyo ve Televizyon, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak
Hizmetli 6 kişi Lise düzeyinde mezun durumda olmak.
Uzman 1 kişi Kamu Yönetimi bölümünden mezun durumda olmak
Uzman 1 kişi Kamu Yönetimi ya da Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak.
TOPLAM 15 kişi

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı İçin Yabancı Dil Sınavı YDS Puanı Şartı Var Mı?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Uzman kadrolarına başvuruda bulunmak isteyen adayların, Sadece Kamu Yönetimi alanından alım yapılan uzmanlık kadrosu için en az C düzeyinde yani 70 puan seviyesinde YDS puanına, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi bölümlerinden alım yapılan uzmanlık kadrosu için en az B düzeyinde yani 80 puan seviyesinde YDS puanına, Avukat kadrosuna başvuracak olanların en az D seviyesinde yani 60 puan düzeyinde YDS puanına, Radyo ve Televizyon Uzmanı kadrosuna başvuruda bulunacak olan adayların en az D seviyesinde yani 60 puan düzeyinde YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Bununla birlikte deneyim, lisans vb. ek koşullara aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde ulaşabilrisiniz.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımının tüm detaylarını, ek başvuru koşullarını bir aradan incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan her unvan için ayrı belirlenmek üzere on katı kadar aday sözlü mülakatlara katılmaya hak kazanacaktır.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı sınavına katılabilecek olan adaylar ile mülakat takvimi 18 Ocak 2021 tarihinde ilan edilecektir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Personel Alımı sürecini takip etmek ve adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.