kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sahil Güvenlik Komutanlığı Personel Alımı 2019

Sahil güvenlik komutanlığı teknisyen, destek personel, büro personeli gibi unvanlar ile 38 personel alımı yapacaktır. İlanın başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru yeri ve şekli gibi bilgilerin detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Alımı Yapan Kurum: İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı

Kadro: Teknisyen, Tekniker, Destek Personeli, Büro Personeli

Alım Sayısı: 38

Başvuru Yapabilen Bölümler: Bazı unvanlar için lise mezunu olmak yeterli iken bazı unvanlar için özel bölüm şartları bulunmaktadır. Aşağıda ilanın detaylarında bulabilirsiniz.

Dil Şartı:  Mevcut Değil

Başvuru Tarihleri: 02-12 Nisan 2019 internet (http://www.turkiye.gov.tr/sahil-güvenlik-komutanlığı-is-başvurusu) üzerinden yapılacaktır.

KPSS Puan Türü: 2018 KPSS P94

Yazılı Sınav Tarihi: Mevcut Değil

Sözlü Sınav Tarihi: www.sg.gov.tr Sitesinde Açıklanacak.

Başvuru Evrakları: KPSS sonuç belgesi ve bölüme göre değişebilen evraklar kılavuzda belirtilmiştir.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR VE NİTELİKLER:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

b. İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS’ye girmiş olmak.

c. Alım yapılacak pozisyon unvanının hizasındaki yıla ait puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak.

ç. Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (12 Nisan 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).

d. Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak.

e. Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

f. İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.

NOT: Başvuruda doldurulacak bilgilerin doğruluğundan ve sonrasında doğabilecek hukuki sorumluluklardan adaylar sorumludur. Başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların başvuruları (ataması yapılmış olsa dâhi) hangi aşamada olursa olsun geçersiz sayılmaktadır.

İlanın tam metni için TIKLAYINIZ

İlan ve personel alımları hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabileceğiniz TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına da BURADAN yönlenebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.