kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alım İlanı 2020

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana göre 2020 alımı başvuru şartları neler? Hangi unvanla kaç kişi alınacak? Detaylar haberimizde.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı hangi unvanlar için kaç kişilik olacak? 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı Başvuru Genel ve Özel Koşulları Nelerdir?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olmaları, en az lise düzeyinde mezun durumda bulunmaları, başvuruda bulunacakları alanlar için belirlenecek olan yeterliklere sahip olmaları, askerlik yükümlülükerini er/erbaş, sözleşmeli er/erbaş olarak gerçekleştirmiş olmaları ya da askerlik vazifesinden muaf olmaları, 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımının yapılacağı 2020 yılının birinci günü itibariyle 27 yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Bununla birlikte 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarını aşağıda yer vereceğimiz ilan tam metninde inceleyebilirsiniz.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 17 Aralık 2020 tarihinden başlayarak 24 Aralık 2020 tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinde açılacak olan Sahil Güvenlik Komutanlığı İş Başvurusu ekranından elektronik şekilde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına elden şahsi olarak ya da posta kanalıyla yapılacak olan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı 17 Aralık 2020 tarihinde Saat: 14.00’da başlayacak olup 24 Aralık 2020 tarihinde 11.00’da sona erecektir. Adayların bu saatlere dikkat etmeleri mağdur olmamaları açısından önemlidir.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? 

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı yazılı sınav ve ikinci seçim aşamaları ile gerçekleştirilecektir. 2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar arasından yazılı sınava ve ikinci seçime geçebilecek olan adaylar 22 Şubat 2021 tarihinde ilan edilecektir.

sahil

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı aağıda yer alan unvanlar için belirtilen sayıda kadrolar için yapılacaktır;

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 Alımı Kadroları Alım Sayısı
Telsizci Alımı 30 kişi
Şoför Alımı 20 kişi
Topçu Alımı 40 kişi
Kurbağa Adam Alımı 10 kişi

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı kapsamında yukarıda yer alan kadrolara girecek olan adayların unvanları Uzman Erbaş olacaktır.

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımına dair tüm detayları bulabileceğiniz İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Personel Alımı sürecini takip etmek, başvuru sürecine dair diğer adaylarla iletişimde olmak için Tıklayınız! 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.