kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı İç Denetçi Alım İlanı 2021

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile 2021 yılı İç Denetçi Alımı yapılacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için İç Denetçi Alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan bu ilana göre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı başvuru şartları nelerdir? Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına kimler müracaat edebilecektir? Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı için başvurular hangi tarihlerde ve ne şekilde yapılacak?Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımının tüm detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Nasıl Yapılacak?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların, başvuru koşullarını taşıyor olmaları kaydıyla başvurularını posta yoluyla başvuru belgelerini Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanlığI’na ulaştırmaları ya da bizzat Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın İnsan Kaynakları Birimi’ne başvuru belgelerini bizzat teslim etmeleri yolu ile yapılacaktır.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru dilekçelerini doldurmaları, kimlik kart ya da nüfus cüzdanlarının bir örneğini, hazırlamış oldukları özgeçmişlerini, mezuniyet durumlarını gösterir belgeyi ya da mezuniyet diplomalarını, iç denetime dair sertifikalarını, iki tane fotoğraflarını, kurumları tarafından tasdik edilmiş ya da e – devlet sistemi üzerinden alınmış tescil ve hizmet belgelerini, yine e – devlet üzerinden alabilecekleri adli sicil kayıtlarını hazır etmeleri ve yukarıda belirttiğimiz gibi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanlığI’na ulaştırmaları gerekmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına müracaat etmek isteyen adayların 658 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun kırk sekizinci maddesi ile hüküm altına alınmış olan devlet memuru olma genel koşullarını taşıyor ve sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına başvuru yapacak ola adayların yine aynı kanunun 68. maddesinin B bendi altında belirlenmiş olan şartları haiz durumda bulunmaları, kamu kurumlarında görev yapıyor olmalarıyla beraber, Hazine ve Maliye Baknalığı’nın İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından hazırlanmış olan kamu iç denetçilik sertifikasına sahip durumda bulunmaları gerekmektedir.

Bunlarla birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımına başvuru yapacak olan adayların İç Denetçilik mesleğini icra edecek olanlarda aranan bilgi düzeyine, mesleki ehliyete ve de temsil kabiliyetine sahip olmaları talep edilmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı naklen atama yolu ile yapılacak. Yani bir kamu kurumunda çalışan ve şartları haiz olan adaylar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı kapsamında geçiş yapacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Naklen yapılacak olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı kapsamında toplam 2 adet İç Denetçi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda görevlendirilecektir.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımının tüm detaylarını incelemek, başvuru detaylarına hakim olmak adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 İç Denetçi Alımı süreci hakkında sorularınızı sormak, mesleğe dair merak ettiğiniz hususları öğrenmek adına FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.