kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Alıma başvuru şartları neler? Kaç kişi mesleğe alınacak? Hangi puan türleri kullanılacak. Haberimizde.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 19 Aralık 2019 tarihinde yayımlanan ilan ile Müfettiş Yardımcılığı alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Hangi alanlardan adaylar başvuruda bulunabilecek? Hangi puan türleri kullanılacak? Başvurular ne zaman? 2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle 657 sayılı Kanun’da yer alan memurluk genel koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. Adayların bunun yanında 2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı sınavının başvuru senesinin ilk günü 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, mesleği yapmalarına mani herhangi bir engel durumlarının bulunmaması gerekmektedir. Kamu ilanı

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Bölümler Başvurabilecek?

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile İşletme ve İktisat Fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularında 2018 yılında ya da 2019 yılında alınmış olan KPSS P48 puan türünden alınmış en düşük 70 puanı kullanabilecekler.

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuracak olan adayların daha evvel en fazla iki kez Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı sınavında başarısız olmaları gerekmektedir.

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik? Kaç Katı Sınava Girebilecek?

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 8 kişi için gerçekleştirilecek. Alıma başvuruda bulunmak isteyen adaylardan, mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadarı Bakanlıkça gerçekleştirilecek olan yazılı sınava katılma hakkı elde edebileceklerdir. Bu durumda toplam 160 aday sınava katılabilecektir.

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman?

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 14 Ocak 2020 tarihine kadar elektronik ortamda Bakanlık sistemi üzerinden yapabileceklerdir.

snayi ve teknoloji logo

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl?

2019 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım sürecinde adayları yazılı sınav ve sözlü mülakat olmak üzere iki aşamalı bir sınav süreci beklemektedir. Adayların ilk katılacakları yazılı sınav bölümü 8 Şubat 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir. Sınava katılabilecek olan adaylar ve taban puan bilgileri 17 Ocak 2020 tarihinde Bakanlık tarafından ilan edilecektir.

Yorumlar

  1. erdem tanay Avatar erdem tanay dedi ki:

    başvuru aktif mi arkadaşlar?