kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2021 yılı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı yayımlandı. İlana göre başvurular ne zaman? Başvuru şartları vb. haberimizde.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Sanayi ve teknoloji bakanlığı bünyesinde pek çok personeli çalıştıran bir kurumdur. Sanayi ve teknoloji bakanlığı uzman yardımcılığı da bu kadrolardan biri olarak alım ilanını yayınlamıştır. Gelin birlikte bakalım…

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından  Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımının başvuruları ne zaman yapılacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımına Başvurabilir?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu şartlarını taşıyor olmaları, üniversitelerin aşağıda belirteceğimiz alanlarından mezun durumda bulunmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı yılın ilk günü baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı aşağıda yer verdiğimiz alanlardan gerçekleştirilecektir. Adayların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda kullanacakları KPSS puan türlerini de yine aşağıda inceleyebilirsiniz;

Bilgisayar Müh. – 6 kişi – KPSS P3

Çevre Mühendisliği – 1 kişi – KPSS P3

Elektrik – Elektronik Müh. – 4 kişi – KPSS P3

Endüstri Müh. – 6 kişi – KPSS P3

Harita Mühendisliği – 1 kişi – KPSS P3

İnşaat Mühendisliği – 2 kişi – KPSS P3

Kimya Mühendisliği – 2 kişi – KPSS P3

Makine Mühendisliği – 5 kişi – KPSS P3

Otomotiv Müh. – 1 kişi  –  KPSS P3

Hukuk Fakültesi – 4 kişi – KPSS P4

İşletme Bölümü – 2 kişi – KPSS P24

İktisat Bölümü – 3 kişi – KPSS P14

Kamu Yönetimi Bölümü – 1 kişi – KPSS P29

Maliye Bölümü – 1 kişi – KPSS P19

Uluslararası İlişkiler Bölümü – 4 kişi – KPSS P34

Matematik Bölümü – 1 kişi – KPSS P3

İstatistik Bölümü – 2 kişi – KPSS P12

Mimarlık Bölümü – 2 kişi – KPSS P3

Şehir ve Bölge Planlama – 2 kişi KPSS P3

olmak üzere toplam 50 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecektir. Adayların KPSS puanlarının başvuru için en az 70 olması şarttır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların KPSS puanlarına göre yapılacak sıralama neticesinde ilk 4 kat aday arasında yer almaları durumunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı sözlü mülakatlarına katılabileceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.