kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sandıklı Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı bavuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında hangi kadrolara alım yapılacak? Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz. 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların genel memuriyet şartlarını taşıyor olmaları, herhnagi bir statüden kaynaklı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’dan aylık almıyor olmaları, Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında iki ay sürecek olan deneme süresi içerisinde akitleri sona erdirilmeyecek olmaları, Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecekleri kadrodaki işlerini yapmalarına mani olacak düzeyde ruhsal veyahut da fiziksel sorunlarının bulunmaması gerekmektedir. 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ikamet şartını da sağlıyor olmaları gerekmektedir. 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan ve başvuru şartlarını taşıyan adayların ilanın yayımlandığı tarihten (bugün) itibaren beş gün içerisinde Türkiye İş Kurumu elektronik başvuru sistemi üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına İŞKUR başvurusu yapmaları yeterlidir.

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylar arasında kura çekilecek ve bu kura neticesinde Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kadro sayılarının dört katı kadar asil aday ve yine dört katı kadar yedek aday belirlenecektir. Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımında belirlenecek olan bu adaylar için kura çekme işlemi 27 Mayıs 2021 tarihinde Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan ve kura neticesinde listede yer alan adaylar Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatları 31 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak olup son mülakat günü 4 Haziran 2021 tarihi olacaktır. Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı mülakatları da yine Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı’nda yapılacaktır. 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 14 kişi istihdam edilecektir. Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımındaki bu 14 kişilik toplam kadronun 1 tanesi aşçılık, 1 tanesi bilgisayar bakım ve onarımcılığı (engelli personel), 3 tanesi büro işçiliği, 1 tanesi büro – otel işyerlerinde çaycılık, 1 tanesi genel elektrikçilik, bir tanesi elektrik montörlüğü, 1 tanesi marangozculuk, 2 tanesi ön büro elemanlığı 1 tanesi tesisat ve iklimlendirme teknisyenliği ve 1 tanesi de body building – fitness antrenörlüğü içindir.

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan adayların yukarıda belirtilen genel başvuru şartlarının yanında genel başvuru şartlarını da sağlıyor olmaları şarttır. Aksi halde Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı için adaylar başvuru yapamayacaklardır.

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının özel başvuru şartlarını, başvuruya dair diğer detayları, sözlü mülakata dair bilgileri ve kuraya dair detayları bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, alıma ve mesleklere dair sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.